Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω ένα report αυτόν τον user , γιατί θεωρώ συμπεριφέρεται απαράδεκτα χωρίς λόγο και αιτία.

eisai poli -beep-opano re file, egw sou edwsa ton kodiko kai esu ton alakses e? Ti krima pou 9a faei ban kai den 9a ton exei kaneis

Πολύ απλά κόψε τα ναρκωτικά γιατί αν θυμάσαι τα rules λένε :

2: Offtopic & Flame posts will not be tolerated

Also bad behavior, trolling, racism is not allowed at all.

NOTE:Continuous bad behavior EVEN at PMs/Profile Comments/Spam section isn't allowed at all.

και επίσης δεν επιτρέπεται να 'χεις πολλαπλούς λογαριασμούς. Επομένως θες αποτοξίνωση , καλό απόγευμα  ;)

Posted

[gr]Ok, aplos 9a faei ban autos o kodikos, kai auto to rule kaneis den to tirise, :)

Posted

[gr]Ok, aplos 9a faei ban autos o kodikos, kai auto to rule kaneis den to tirise, :)

Άμα το συνεχίσεις , πολύ πιθανόν να τιμωρηθείς για παραδειγματισμο ::)

Guest Elfocrash
Posted

Άμα το συνεχίσεις , πολύ πιθανόν να τιμωρηθείς για παραδειγματισμο ::)

noiwtheis magas kai eksipnos?

Posted

noiwtheis magas kai eksipnos?

Καθόλου, απλώς προειδοποιώ γιατί συνεχίζει να προκαλεί και δεν θέλω να ξεπεράσει τα όρια της υπομονής μου...

Posted

Καλά ρε μαλάκα έχεις τόσο θράσος ; Εμ του έκλεψες το account εμ μιλάς και από πάνω ;

Posted

Δεν έκλεψα τίποτα , ρώτα τον αν θες. Και δευτερον ειχε 2 accounts που αυτο απαγορεύται αυστηρα. Δεν σκαμαρα τον κυριο παπακωσταπανοφλα απο δω απλα εχει ορεξη να σπασει μπαλες

Posted

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=11.0

Πού ακριβώς το λέει ότι απαγορεύεται να έχει 2 account ; Και πως δε τον έκλεψες ; Αφού δικό του ήταν.

Posted

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=11.0

Πού ακριβώς το λέει ότι απαγορεύεται να έχει 2 account ; Και πως δε τον έκλεψες ; Αφού δικό του ήταν.

Δεν το εκλεψα

Και 2ον σαν L2 Moderator θα πρεπε να ξερεις οτι αυτο το Rule υπάρχει και θεωρείται πολύ σημαντικό

Posted

Δεν το εκλεψα

Και 2ον σαν L2 Moderator θα πρεπε να ξερεις οτι αυτο το Rule υπάρχει και θεωρείται πολύ σημαντικό

Και εγώ έχω 2ο account αλλά δεν το χρησιμοποιώ μήπως θα έπρεπε να φάω ban? Δεν του το έκλεψες αλλά δεν του το δίνεις και πίσω. Περιμένω τις αποδείξεις.

Posted

Και εγώ έχω 2ο account αλλά δεν το χρησιμοποιώ μήπως θα έπρεπε να φάω ban? Δεν του το έκλεψες αλλά δεν του το δίνεις και πίσω. Περιμένω τις αποδείξεις.

Ναι πρέπει να φας ban  :) χωρίς παρεξήγηση .

Αν θες justice να δωσω το account κανε με add στο skype μου (dannys19931)  - κανένα πρόβλημα, δεν χρειαζεται να φαει ban το account , αλλα θελω να μιλησω με εναν global mod

Posted

Δεν το εκλεψα

Μα δε το χρησιμοποιεί άρα για ποιο λόγο ; Μόνο για τον server του το χε κάνει τότε που ήταν banned στο άλλο νομίζω.

Posted

Πω, μαλάκα δεν σε βλέπω πολύ καιρό εδώ μέσα με αυτό το στυλάκι..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...