Jump to content

Η ιστορια ενος καμενου.


Recommended Posts

Καλοκαιρι 2005.

 

Εχουμε αγορασει ενα σπιτι στο Ξυλοκαστρο απο το 2004 , αναμεσα στην καλυτερη πιτσαρια (pelekan και σε ενα εστιατοριο Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ).Το πρωτο καλοκαιρι που πηγα εκει πηγενα πεμπτη δημοτικου , θυμαμε η διασκεδαση μου ητανε να παιζω μπαλα στην πλατεια με τα αλλα τα παραπλιγικα τις τοτε ηλικιας μου η να τρεχω να αγοραζω λουκουμαδες για την μανα μου ( Το μαγαζι διπλα απο την Πιτσαρια δηλαδη διπλα και σε εμενα)Ο πρωτος χρονος περασε ομορφα και ηρεμα , αρχισα και ψαρεμα με τον παππου μου και επιασα φιλιες με ενα αλλο παιδι που ψαρευε εκει διπλα.(Ο Πατερας του χρυσοχοος και το παιδι 1 μηνα ξυλοκαστρο και 2 μηνες γυρναγε τον κοσμο)

 

 

Δευτερη χρονια λοιπον και ενημερονωμε απο την μανα μου τελη Μαϊου οτι το εστιατοριο εχει γινει Internet Cafe / Μπιλιαρδα.Φυσικα εγω σαν καλο καμενο παιδακι τις ηλικειας χαρηκα που θα επαιζα counterstrike που παιζαμε σε ενα net στην Νικαια.Πολυ χαρα θυμαμε.

 

 

Φτανουμε πρωτη στο σπιτι και μετα απο κανα δυωρο κατευενουμε με τον πατερα μου στο net.Ο πατερας μου δεν θυμαμαι τι εκανε καθος εγω ειμουνα απασχολημενος με το να παιζω pro 6 με ελληνικο patch.Ειχα καει τοσο πολυ που την αλλη μερα μετα το πρωινο ψαρεμα με τον παππου 6:15 περιμενα το net να το ανοιξουνε κατα τις 8 να βρω ενα pc σε μια καλη γωνιτσα να βαλω τα ακουστικα μου και να παιξω...προ.

 

Περασε ετσι ο πρωτος μηνας και εχω γνωρισει ενα παιδη τον Δημητρη (8eloToHpSou στο mxc) και εναν Γιωργο.Καθος παιζαμε μπιλιαρδο , απορεια το ειχα να παιξω το παιχνιδι με τα ωραια κλικ , χρωματα και παικτες.Το εβλεπα συχνα αλλα μεχρι τοτε ποτε δεν ειχα νιωσει τοση αγωνια να το δοκιμασω.Βλεπω μια παρεα σε μια γωνια με τσιγαρα , μπυρες , ακουστικα και χωρις να ξερω πως και απορρωντας με τον εαυτο μου πηρα το θαρος να παω μια σταλια σκατο να τους πω να με βαλουνε να παιξω.Η απαντηση ενως (Κωστα) απο αυτους ; Ανοιξε ενα pc μικρε.Ανοιγω εναν υπολογιστη και μου κανει βαλε κοδικο , βαζω θυμαμαι antonis1995 και απο κατω 12345.Μαζι με τον Κωστα ηταν και ενα αλλο παιδι ο Χρηστος που ευτιαξε κοδικο στον Γιωργο.Μπηκαμε στον πρωτο σερβερ.FGames c5.Εκει την πρωτη μερα εκλεισα 10 ωρες στο νετ και θυμαμαι χαρακτηριστικα πηγαινοντας σπιτι να απαιτω ιντερνετ απο τον πατερα μου.

 

Την αλλη μερα ξεκιναω απο το σπιτι με 10 ευρω...Τα χαλαω ΟΛΑ στο pc.Μου ειχε αγορασει ο Κωστας αυτη την ωραια στολη που γυαλιζε με το μακρυ παλουκι για οπλο (dc + am) , και ειχα μαθει να κανω enchant και να παιρνω buffs.Μαλιστα , εγινε το απιστευτο..Οταν ολοι οι τυποι στο net ειχανε +25 εγω εκανα +34 και τους εστειλα.Χαρες πανυγυρια , το ιδιο βραδυ στο λιμανι με τον γιωργο και τον κωστα , εκανα το πρωτο τσιγαρο μου.

 

 

2 Μερες μετα το επιτυχημενο enchant της am +34εγινε που με εκανε να...δακρυσω.Μπαινω στον κοδικο μου και βλεπω τον παικτη γυμνο.Απορρισα αλλα δεν ειπα τιποτα.Μιλησα μονο στον Κωστα (αυτον εμπιστευομουν)και εμαθα για τον Χριστο οτι μπηκε με τον κοδικο μου (ηταν μπροστα οταν τον ευτιαχνα) και πηρε τα παντα.Ξενερωσα , βγηκα απο το "lineage" (σερβερ ; τι ειναι αυτο;) και δεν επαιζα για 2-3 μερες.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΛΥΠΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , Που τελικα με εβαλε ο megalord λιγο bnb.Γρηγορα (την αλλη μερα) αλλαξα σερβερ και πηγα σε εναν ακυρο δεν θυμαμαι ποιον και μετα ξαναγυρισα fgames κανοντας και αλλο +34 (το οποιο μετα πουλησα σε privateshop - buy).

 

 

 

Μεχρι που ηρθε ο Χειμονας.Το καπνισμα το ειχα αρχησει , ειχα στο σπιτι internet και μπηκα L2Infogate C5.Εκει εμαθα πολλα πραγματα , εκανα clan δικια μου , πηρα και για ενα μηνα sctutgard και εκανα leave για να αρχησω L2Elite.Στον elite ειχα ακτι tofa +16 και φαρμαρα σαν πουτανα (ειμουνα και νομπλες) μεχρι που τα εσπασα για 17.Πολοι σερβερς ακολουθησαν που ουτε και εγω θυμαμαι.Μετα απο καιρο πηγα στον L2CursedWorld , επαιξα εκει κανα 6μηνο

 

L][ Cursed World By 8eOpOuLa 4

 

 

Μετα ακολουθησε ο L2DeathWhisper

 

L2-DeathWhisper (Be proud) By Revenger (Loving Memories AMV)

 

 

 

 

 

Μετα μπηκα με τον κολλητο μου (PaniKoC) Rpg-Club x5 xparame στα 70 και leavarame.Και ετσι το L2 για εμενα ηταν παρελθον.Μεχρι πριν 1-2 μηνες που ξανααρχισα.

 

 

 

 

Αλλοι σερβερς.

 

 

L2Gang

L2Elite x10

L2DeathAvenue

L2Pride

L2Smiles

L2Accuser

L2w00t

 

 

 

 

Επισης ειχα και τον δικο μου σερβερ L2Overdose και l2necropolis

 

 

 

 

 

Αυτα

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μία φορά με σκάμαραν κι έμαθα πως το είχε κάνει ένα "φίλος" μου . Δεν του είπα τίποτα και μετά μπήκα με τον κωδικό του και όχι μόνο τα πήρα πίσω , αλλά πήρα και τα δικά του :3 .

 

Νομίζω πως η δικιά μου ιστορία είναι πιο ολοκληρωμένη , αφού εγώ έχω λιποθυμήσει και όλας . ;D

Link to comment
Share on other sites

εμείς τελειώναμε γρήγορα τις εξετάσεις στο γυμνάσιο για να πάμε στο νετ :-X

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μία φορά με σκάμαραν κι έμαθα πως το είχε κάνει ένα "φίλος" μου . Δεν του είπα τίποτα και μετά μπήκα με τον κωδικό του και όχι μόνο τα πήρα πίσω , αλλά πήρα και τα δικά του :3 .

 

Νομίζω πως η δικιά μου ιστορία είναι πιο ολοκληρωμένη , αφού εγώ έχω λιποθυμήσει και όλας . ;D

:D
Link to comment
Share on other sites

Χαχαχα ολοι πανω κατω τα ιδια καναμε!και εγω οταν ημουν μικρος ολο το χαρτζιλίκι το χαλουσα στα νετ σαν καλο παιδι που ημουν.Αν και δεν είχα ιδεα απο l2 μου αρεσε τοσο πολυ να να παιζω:-#

Link to comment
Share on other sites

Εγω οταν ανοιξα σερβερ το νετ παντα ειχε 10 πισι πιασμενα αφοτου ανοιξα καθε μερα καθε ωρα καθε λεπτο το νετ ηταν γεματο 60/60 πισι οταν τον εκλεισα αυτος που ειχε το νετ μου ζαλισε τα ουμπαλα για να ανοιξω ξανα χαχαχ

Link to comment
Share on other sites

Καλοκαίρι 2006 ξεκίνησα l2 στον roxy τον C4 αν θυμάται κανείς και είχα ρίξει ΤΟ κάψιμο όμως.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τι λεει παλι τουτο?

παραμιλάει.. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στον σερβερ που προετοιμάζει,και θόλωσε το μυαλό του.:Ρ
Link to comment
Share on other sites

παλια ειχα κλεισει 23ωρο σε νετ, και δεν εκλεισα 24, γιατι θυμαμαι τον μαλακα τον ταμεια να λεει: "αντε ρε μαλακα Infam0us, μας γαμησες... πανε σπιτι σου ρε please"

και οσο για το σκαμ, ευτυχως δεν ειχα τετοιους φιλους χ)

Link to comment
Share on other sites

τετάρτη δημοτικού....πρώτη φορά στον l2world c3

και είχα ξεκινήσει εκεί....ξεκίνησα απο τα δύσκολα και έφτασα σε σημείο να παίζω 8 χρόνια και να βαριέμαι το lineage.

με 2 σειρές :P

 

Link to comment
Share on other sites

Xeimonas '04, 5-6h dimotikou, den thimamai.

Gia na paw sto net, pidaga fraxth tou sxoleio epeidh den mas afinan na vgoume, pernaga dromo 2 metrwn kai empaina mesa sto net.

To afentiko mou, htan enas epigxeirimatias, pou eixe 3-4 net sthn attikh.

Me evale na doulepsw ekei epeidh hksera kala apo PC kai ekove to mualo mou ta aferoumena kai ta kratoumena.

 

Mia mera spiti mou, mpainw sto internet, kai den kserw pws, vriskw link tou L2..

Den edwsa pollh simasia, mias kai den h-beep- polu tou gaming tote. Me endieferan perissotero gkomenitses kai tsigara sta krufa, para to PC.

Thn idia vdomada, erixne karga vroxh, den mporousa na vgw.. Kai thimamai to game pou eixa dei, htan endiaferon, polu.

To prwto pragma pou parathrisa otan to katevasa kai mpika, opws to 50% twn atomwn, htan oi Orcs.. Ekana enan tyrant, ton onomasa Sfaxtis89 XDDDDDD ( Mh pei kaneis -beep-ia, ton esfaksa [ ti na pw, paidi mikro] )

kai vrika enan server, o opoios htan o NW.. :)

Epeksa ekei mexri 20 lvl, kana 3wro dld, kai varethika.

Mou ekopse h idea, na kanw install to game sto net, na dw ean tha endiaferthoun oi filoi mou gia to game. Sxetika, h-beep- ''dimofilis'', hksera para polla atoma, oti nanai atoma.

Etsi hrthe to L2 sthn Agia Paraskevh Attikhs.

 

Apo tote, katestrepsa polles zwes, kai eimai perifanos.

Euxaristw mama, euxaristw mpampa!

 

true-story-neil-patrick-harris.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...