Sirocco Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Επειδη το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω (λογικο αφου ειχα συνηθισει να ξυπναω 1 ωρα το μεσημερι) Κοιμηθηκα τις 3 πρωτες ωρες (στην κυριολεξια ομως,με τσαντα και τα σχετικα) 4η ειχαμε γυμναστικη (με τι ψυχη να παιξεις ποδοσφαιρο μετα τον υπνο) 5η μαλακιες. 6η μαλακιες. 7η το παραγαμησαμε.
MixHarder Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Σχολείο ; χαχαχαχα kai bordelo borhs na to phs :P
Nicolás™ Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Γραφαμε 2ωρο εκθεση,αυριο 2ωρο μαθηματικα κατευθυνση και τεταρτη μαθηματικα γενικης, κομπλε!
ZeRo* Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ιεκ ακμη σε λεω Υπάρχει κιάλος εδώ από ακμή ; ;D Και γω εκεί πάω αλλά είμαι Αθήνα...Αύριο ξεκινάω όποτε σήμερα το πρόγραμμα είχε ύπνο σαν καλός φοιτητής.
Pinaepple Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Υπάρχει κιάλος εδώ από ακμή ; ;D Και γω εκεί πάω αλλά είμαι Αθήνα...Αύριο ξεκινάω όποτε σήμερα το πρόγραμμα είχε ύπνο σαν καλός φοιτητής. εγώ τρίτες δεν έχω...
Dask Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Πήρα 4 στο σκέφτομαι και γράφω και δεν ήξερα μάθημα όταν με έβγαλε η δασκάλα στην Μελέτη του περιβάλλοντος. Όταν πήγα σπίτι είχε πάρει την μαμά μου τηλέφωνο και της το είπε. Μου έκρυψε τα καλώδια του Playstation και δεν με άφησε να πάω για ποδόσφαιρο με τον Βαγγελάκη.
FighterBoss Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Τρελό κρύο + πήρα 3 διαγωνίσματα που είχα γράψει(πάνω στα ηλεκτρονικά).
WeirdSituation Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 6 ώρες ξύσιμο! ούτε το πισί που κάνουμε μάθημα δεν κοίταξα, τόσο βαρεμάρα ;ο
Recommended Posts