VeGe Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Δικαιο δεν εχω? :D Αν ήξερες και τη διαφορά μεταξύ του "Δίκαιο" και του "δίκιο" θα ήσουν κομπλέ Quote
DescJa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Αν ήξερες και τη διαφορά μεταξύ του "Δίκαιο" και του "δίκιο" θα ήσουν κομπλέ ενταξει ρε αδερφε δεν ειμαι κ "κομπλε" για να γραψω σωστα οπως ειπα και πριν απο πσ δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο αλλος ;D κ αραξε λιγο ρε αδερφε νεο ετος ερχεται! Quote
Dask Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Οχι Και Ολη Μερα , αλλα και παλλη δεν μπορεις να ξερεις Την ΖΩΗ Του Καθενος. Δικαιο δεν εχω? :D RESPECT! Ρε είσαι μαλάκας? Quote
Noble® Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 η κοπελα πως φορεσε το κρανος πανω στη μηχανη με 180 χλμ?ακροβατισσα? Quote
Dask Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 η κοπελα πως φορεσε το κρανος πανω στη μηχανη με 180 χλμ?ακροβατισσα? Λέω να βάλω και εγώ την κάμερα να με τραβήξω(δεξί προφίλ που είναι και το καλό μου) να λέω τον πόνο μου που χάνω στα ranked. Βέβαια θα προσθέσω και λίγο μελοδραματικό χαρακτήρα στο όλο θέμα και εννοείτε ότι στο τέλος του βίντεο θα δείξω με το δάχτυλο ποάνω δεξιά στην οθόνη το "Like" για να το πατήσουν και να τους βάλει στην σελίδα μου στο facebook. Quote
randomnamehere Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Λέω να βάλω και εγώ την κάμερα να με τραβήξω(δεξί προφίλ που είναι και το καλό μου) να λέω τον πόνο μου που χάνω στα ranked. Βέβαια θα προσθέσω και λίγο μελοδραματικό χαρακτήρα στο όλο θέμα και εννοείτε ότι στο τέλος του βίντεο θα δείξω με το δάχτυλο ποάνω δεξιά στην οθόνη το "Like" για να το πατήσουν και να τους βάλει στην σελίδα μου στο facebook. Good idea meng :) Quote
TheVip Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ka8ise kai skeftika 10 lepta ama ixa 24 wres zwh tha 8a ekana kai anakalipsa mesa se auta ta 10 lepta oti 24 wres dn mou ftaznoune oute gia ta prota 3! Quote
WeirdSituation Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Λέω να βάλω και εγώ την κάμερα να με τραβήξω(δεξί προφίλ που είναι και το καλό μου) να λέω τον πόνο μου που χάνω στα ranked. Βέβαια θα προσθέσω και λίγο μελοδραματικό χαρακτήρα στο όλο θέμα και εννοείτε ότι στο τέλος του βίντεο θα δείξω με το δάχτυλο ποάνω δεξιά στην οθόνη το "Like" για να το πατήσουν και να τους βάλει στην σελίδα μου στο facebook. δεν φταίνε οι άλλοι :( Quote
Remington Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ούτε μπρος ούτε πίσω φρένο πλάκα κάνεις τώρα; Quote
Sοfos Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Aπλά ρε μουνιά, Peace! το πρώτο κομμάτι από βπεις που άκουσα <3 ανατριχίλα Quote
Recommended Posts