Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δες εδώ Παναθηναικός να σου τύχει :p !

E, τις παιχτάρες τις αναγνωρίζουμε..
Posted

Ναι , αλλά δεν θέλουμε να μας τιμωρούν .

Ένα μπαλάκι μωρέ.. Θα ρίξει 1 ο Λέτο και 1 ο Βιτόλο και είμαστε κομπλέ. ;Ρ
Posted

ταμείο 200  € το Σαββατοκύριακο σήμερα πάλι το κλασικό θα παίξω 8 αγώνες κατά του 0-0 :)

Posted

ταμείο 200  € το Σαββατοκύριακο σήμερα πάλι το κλασικό θα παίξω 8 αγώνες κατά του 0-0 :)

Φίλε , δυστυχώς για να μπει κανείς betfair θέλει συγκατάθεση πατέρα . Και τα κλασικά μπες και μην πεις τίποτα μωρέ , εγώ δεν τα γουστάρω , δεν γουστάρω να κρύβομαι . Οπότε όσο δεν χτυπήσω δυνατό δελτίο στον Οπαπ , ώστε να του κάνω τη σύκγριση , κοίτα πόσα πήρα τώρα και πόσα θα έπαιρνα online , δεν νομίζω να εγγραφώ , αν και ο πατέρας μου μία περίοδο έπαιζε online στοίχημα :P . Από την άλλη λέω να εφαρμόσω την τεχνική των τζίρων . Η Betfair δείχνει καθημερινά τους τζίρους , κι μπορείς εύκολα να δεις τι παίζουν χιλιάδες άλλοι , που σημαίνει τι πιστεύει η κοινή γνώμη . Συνήθως , όταν ένα ποσοστό περνάει το 90% τότε και πιάνει . Θα δοκιμάσω να παίξω αύριο , αν βρω χρόνο , ένα δελτίο το οποίο θα έχει 6-7 αγώνες σύμφωνα με τους τζίρους απο betfair.

Posted

Έτσι για να γελάσουμε:

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 2

Βιγιαρεάλ-Μ.Σίτι 1

ΑΠΟΕΛ-Πόρτο 1

χαχα

Posted

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 1

Αρσεναλ-Μαρσειγ 1

ΑΠΟΕΛ-Πόρτο 2

.....

Με αποδόσεις τύπου 1.35-1.45 (Ντόρτμουντ) και 1.55 (Άρσεναλ) που πας;

Posted

εμενα δεν με χαλανε..γιατι ξερω οτι θα βγουν..κατσε παιξε εσυ 7 τον ολυμπιακο και αμα πας ταμειο ελα μιλα μου...εγω επαιξα ενα 100ευρω..θα βγαλω και κατι...επισης μπατε-μιλαν no goal και 2