Jump to content

Recommended Posts

Posted

Είχα κάνει και εγώ ένα παλιότερα και το χατε σνομπάρει μουνάκια μόνο ο Παύλος το χε τιμήσει ! Ουστ !

Posted

ΑΣΟΣ ΟΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΠΟΛΙ ΑΔΕΡΦΕ...

Αταλαντα Ιντερ παιζει και 2 / under....Δεν παει πουθενα η Ιντερ φετος.Η Μαλαγα 4-6 γκολ επισης , εχει καλο συνολο βεβαια δεν ξερω πια μαδα θα κατεβασει.

Posted

άμα πάτε έτσι να παίξετε στοίχημα, ξέρετε τι θα πάρετε!

3-1 ο ολυμπιακός

2-2 η ζενίτ

200 ευρώ στην τσέπη μου 8)

δείτε εδώ, με 2 σκορ που έπαιξα
Posted

άμα πάτε έτσι να παίξετε στοίχημα, ξέρετε τι θα πάρετε!δείτε εδώ, με 2 σκορ που έπαιξα

Εγώ το λέω ότι η μόνη λύση για να βγάλεις κάνα φράγκο είναι τα ακριβή score.

Posted

έτσι ;)

και με 1-Χ ή 2-Χ ημίχρονα-τελικά

Posted

Δεν αμφιβάλλω , αλλά δεν είναι και εύκολο . Διότι να παίξω ένα match ακριβοί σκορ δεν το νομίζω , και να πιάσω 2 match ακριβή σκορ δύσκολο ... Βέβαια κάτι ανατροπές πχ 1 ημίχρονο 2 τελικό έχουν τρελές αποδόσεις ... Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καθαρά παράγοντας τύχης ..

Posted

Δεν αμφιβάλλω , αλλά δεν είναι και εύκολο . Διότι να παίξω ένα match ακριβοί σκορ δεν το νομίζω , και να πιάσω 2 match ακριβή σκορ δύσκολο ... Βέβαια κάτι ανατροπές πχ 1 ημίχρονο 2 τελικό έχουν τρελές αποδόσεις ... Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καθαρά παράγοντας τύχης ..

ναι αλλά ακόμα και με 30 λεπτά μπορείς να βγάλεις 30-200 ή και παραπάνω ευρώ ;)
Posted

Λοιπόν ακούστε τι θα παίξω για το Σ/Κ.

Ολυμπιακός-ΌΦΗ 3-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1/ΑΕΚ-Άρης 2-1

Έτσι να δούμε πόσο κωλόφαρδός είμαι. Μόνο ακριβή σκορ. :P

Posted

Λοιπόν ακούστε τι θα παίξω για το Σ/Κ.

Ολυμπιακός-ΌΦΗ 3-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1/ΑΕΚ-Άρης 2-1

Έτσι να δούμε πόσο κωλόφαρδός είμαι. Μόνο ακριβή σκορ. :P

4-1 o οσφπ

3-2 πάοκ

0-0 άεκ

Posted

ψήθηκα να τα παίξω ;ο

χμμ , ακριβή σκορ ? ΟΣΦΠ 3-1 ΟΦΗ , ΠΑΟΚ 0 - 2 ΠΑΟ τον Αρη με την ΑΕΚ δεν θα το έπαιζα .. Βέβαια ακριβή σκορ δεν πρόκειται να παίξω με πάνω απο 1€

Posted

εγώ πάντως ακριβές σκορ και ημίχρονο/τελικό μόνο για πλάκα τα παίζω το πολύ 2 euro  γιατί να κερδίσεις κάτι από αυτά είναι πολύ δύσκολο (στοίχημα με απόδοση πάνω από 50 έχω πιάσει μόνο 2 φόρες)

η κομπίνα που έχω βρει και έχω κερδίσει ήδη 300 euro αυτόν τον μήνα  είναι να παίζω 8 αγώνες κατά του 0-0 κυρίως στην Αγγλία όπου να πάει αγώνας 0-0 είναι τυπικά απίθανο (βέβαια αυτό στο πάμε στοίχημα του οπαπ δεν πιστεύω να μπορείς να το παίξεις μόνο στην betfair :) ) η απόδοση είναι μικρή γύρω στο 1,60 μέχρι 1,80 αλλά αν παίξεις 100 euro όπως παίζω εγώ κερδίζεις γύρω στα 60-80.7 φόρες που έχω παίξει το συγκεκριμένο στοίχημα 6 φόρες το έπιασα μόνο η τσέζενα με την κίεβο μου την χάλασαν μια φόρα για αυτό και δεν ξαναπαίζω  seria a αλλά μόνο αγγλικό :)