Jump to content

[GR]Εντυπώσεις από OTE σε wind.

BloodyWarrior

Recommended Posts

Λοιπόν πρόσφατα άλλαξα πάροχο internet από OTE σε Wind.Συνέχεια άκουγα ότι ο ΟΤΕ είναι ο καλύτερος

γιατί όλες οι γραμμές των άλλων εταιριών περνάνε από τις δικές του και κάτι τέτοια.Καταρχάς όλα με τον OTE

μου πήγαιναν gg μέχρι τις αρχές Αυγούστου που άρχισαν οι συνεχείς αποσυνδέσεις.. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση

πελατών του OTE και μου είπε ότι θα το φτιάξουν .. Μετά από έναν μήνα βλέποντας ότι συνεχίζονται οι αποσυνδέσεις επέλεξα

να πάω στην wind.Η wind είχε καλύτερες τιμές και αναρωτιόμουν άμα θα έχω το ίδιο καλό internet.. Τελικά όχι μόνο έχω το ίδιο καλό

internet αλλά έχω και μεγαλύτερη ταχύτητα από πριν (Πλήρωνα 24mbps  στον ΟΤΕ και έπαιρνα μόνο τα 8... Τώρα πληρώνω 24mbps στην

wind και παίρνω 12!)Αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις όποιος είχε κάποιο σχετικό συμβάν ας το πει.

Εγω στο conn-x με την 2αρα δεν ειχα ποτε προβλημα.

Τωρα, αρκετοι εχουν σχετικο προβλημα με την 24αρα του conn-x λογω των παλιων γραμμων.

Εβαλα forthnet 24, και πιανω τα 16-19 (με καθαρο downloading 2.4mb/s)

Υποθετω οτι ισως σου βαζουν και ενα οριο οταν αρχιζουν οι αποσυνδεσεις και καλα για να μην 'πεφτει'

3 xronia pou exw OTE oute 1 fora den eixa provlima vasika pezei rolo kai to router palia eixa 1 mufa baudtec kai ka8e 10 lepta etroga disconect apo otan to allaxa kai evala 1 thompson apo tote pote den eixa provlima.

Φανταζομαι αν εχεις το ιδιο με την wind τι Ιντερνετ θα ειχες χαχ OMG

Εγω εχω hol δεν ειναι σαν το conne-x αλλα το πλυσιαζει πολυ οχι στην τιμη αλλα σε ποιοτητα αυτο γιατι ειναι ακριβως απο κατω η γραμμες απο το σπιτι μου της εταιρίας...