Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδια θελω να μου δωσετε αν ξερετε καποιο καλο προγραμμα που φτιαχνει βιντεο το Movie maker δεν τα εχει αυτα πχ . So Tiri - Avgolemono Official Trailer

Και

Δεν ειμαι ρατσιστης και τα δυο τα βαζω για να δειτε την αρχη τι θελω να φτιαξω περιπου.. για με το Movie maker δεν κανεις και τελεια βιντεο..!
Posted

Sony Vegas , Μόνο που θέλει μετά απο κάποια έκδοση των windows , εγώ πχ δεν την έχω αυτή την έκδοση και βαριέμαι να την αναβαθμίσω . Εξάλου και το movie maker κάνει πράγματα και θαύματα , είναι μέχρι να το μάθεις :)

Posted

Sony Vegas , Μόνο που θέλει μετά απο κάποια έκδοση των windows , εγώ πχ δεν την έχω αυτή την έκδοση και βαριέμαι να την αναβαθμίσω . Εξάλου και το movie maker κάνει πράγματα και θαύματα , είναι μέχρι να το μάθεις :)

Χρησιμοποιω και το Μοvie maker και το online αλλα δεν τα εχω βρει κατι τετοια και το δουλευω πολυ καιρο...

Posted

ama matheis na douleuis to sony vegas i to adobe after effects grapse me ;P

ξερεις κανενα που να κανει αυτα ?? το movie maker δεν τα εχει βασικα δεν τα εχω δει