Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλημέρα σας.. :)

Εχω μια ομαδα στο Facebook και θελω με καποιο μπλοκ να την προωθήσω και στο ίντερνετ και στο Facebook Δηλαδη πως μπορω να κανω μπλοκ για το συγκεκριμένο θεμα...

Posted

Δεν κατάλαβα , θες να κάνεις blog για να προωθήσεις την σελίδα σου στο facebook , ή να κάνεις blog και να το προωθήσεις μέσω της σελίδας σου στο facebook

Posted

Δεν κατάλαβα , θες να κάνεις blog για να προωθήσεις την σελίδα σου στο facebook , ή να κάνεις blog και να το προωθήσεις μέσω της σελίδας σου στο facebook

θελω να κανω ενα μπλοκ που να ειναι το ιδιο θεμα πχ πως ειναι το σιτε? καποια ατομα πχ τραγουδιστες εχουνε το σιτε και γκρουπ στο facebook και προωθουνε και τα δυο το ιδιο θελω να κανω και εγω απλα αντι σιτε μπλοκ για το λογο οτι μου φαινεται ποιο ευκολο.. αλλα δεν ξερω το πως
Posted

θελω να κανω ενα μπλοκ που να ειναι το ιδιο θεμα πχ πως ειναι το σιτε? καποια ατομα πχ τραγουδιστες εχουνε το σιτε και γκρουπ στο facebook και προωθουνε και τα δυο το ιδιο θελω να κανω και εγω απλα αντι σιτε μπλοκ για το λογο οτι μου φαινεται ποιο ευκολο.. αλλα δεν ξερω το πως

Μα γιατί να προωθήσεις και τα δύο , τραγουδιστής είσαι :P? Συνήθως φτιάχνεις μια μεγάλη σελίδα στο facebook μετά ένα μπλογκ και το προωθείς μέσω του facebook page

Posted

hahahaahahaahaahaaa

πολυ αστειο Γελασα.. Αντε να κρινεται και να χλεβαζεται ορισμενη εδω περα καλο θα ητανε να βοηθατε οπως θα βοηθιεστε και εσεις απο αλλους.. παρτε παραδειγμα απο τον Fuma τεσπα τι να πω

Μα γιατί να προωθήσεις και τα δύο , τραγουδιστής είσαι :P? Συνήθως φτιάχνεις μια μεγάλη σελίδα στο facebook μετά ένα μπλογκ και το προωθείς μέσω του facebook page

Ωραια εχεις δικιο.. ξερεις απο μπλοκ να με βοηθήσεις.???
Posted

πολυ αστειο Γελασα.. Αντε να κρινεται και να χλεβαζεται ορισμενη εδω περα καλο θα ητανε να βοηθατε οπως θα βοηθιεστε και εσεις απο αλλους.. παρτε παραδειγμα απο τον Fuma τεσπα τι να πω Ωραια εχεις δικιο.. ξερεις απο μπλοκ να με βοηθήσεις.???

www.blogger.com , δεν είναι κάτι δύσκολο.

Posted

http://mixanakiakrhths.blogspot.com/2011/10/page.html εχω αυτο το μπλοκ

http://www.facebook.com/groups/280875676294/ και αυτο το γκρουπ πως μπορω μεσο του μπλοκ να το πρωθησω??

και κατι αλλο οποιος ξερει απο μπλοκ αν θελει να μου πει θελω λιγη βοηθεια.. ευχαριστω :)))

Posted

Psomas services :

Accepting : Paysafecard - Paypal - Alertpay - LibertyReserve

+ Unlimited WEB HOSTING!!!

PM NOW!

Posted

Καλημέρα σας.. :)

Εχω μια ομαδα στο Facebook και θελω με καποιο μπλοκ να την προωθήσω και στο ίντερνετ και στο Facebook Δηλαδη πως μπορω να κανω μπλοκ για το συγκεκριμένο θεμα...

μην ακούσεις μαλακία αμέσως...