MiraDBZ Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Επιτέλους έχω internet στα Γιάννενα! 2 βδομάδες σερφάρισμα από το κινητό δεν παλευόταν με τίποτα! Είμαι τόσο χαρούμενος που μπορεί να μην κάνω multi-post σήμερα! Quote
Xplicit7 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Έλα ρε μαλάκα τώρα που θα χω και εσένα θα βάλουμε τα γατάκια(MD,Reve) στη θέση τους ! Quote
MiraDBZ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Έλα ρε μαλάκα τώρα που θα χω και εσένα θα βάλουμε τα γατάκια(MD,Reve) στη θέση τους ! Έλα γιατί έχουν ξεσαλώσει! Quote
Fortuna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Όλοι μας ζούμε προκλητικά κοντά σε υδάτινο περιβάλλον. Λίμνη Ιωαννίνων (Pwnz0r) Αιγαίο Πέλαγος (Nikoloudos/εγώ/Seventh) - καταραμένοι νησιώτες Σαρωνικός/Κηφισός (MD/Reve) Quote
RєVєnGeR^ Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Όλοι μας ζούμε προκλητικά κοντά σε υδάτινο περιβάλλον. Λίμνη Ιωαννίνων (Pwnz0r) Αιγαίο Πέλαγος (Nikoloudos/εγώ/Seventh) - καταραμένοι νησιώτες Σαρωνικός/Κηφισός (MD/Reve) Πλατσα Π(λ)ουτσα Κρου. Quote
MiraDBZ Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 pos ine ta gianena?sou aresoun? Πολύ όμορφη πόλη. Εντύπωση μου έχουν κάνει και οι άνθρωποι εδώ όπου είναι πολύ φιλικοί, χαμογελαστοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Α έχουν και ένα θέμα με το λ. Πήγα στο νετ και άκουγα: Έλα ρε μαΛΛΛάκα.. Quote
MiraDBZ Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Revenger = Πειραιά Vazelos= Κηφισός 1ον Γαμήσου μαλάκα.. 2ον Πώς πάει; Quote
Fortuna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Btw έχω ένα παιδί στο friendlist στο lol που μένει Γιάννενα. Θα του πω να πάει να σε γαμήσει! Quote
ExTrEmEDwarf Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Πολύ όμορφη πόλη. Εντύπωση μου έχουν κάνει και οι άνθρωποι εδώ όπου είναι πολύ φιλικοί, χαμογελαστοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Α έχουν και ένα θέμα με το λ. Πήγα στο νετ και άκουγα: Έλα ρε μαΛΛΛάκα.. Που να ακούσεις την προφορά από την Λάρισα. είχα πάει 7ήμερη πριν 5 χρόνια και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με δαύτους. Ντάξει όμως, κλασική αξία εδώ στην κρήτη, αλλά όλοι καταλαβαινόμαστε :P Quote
Vazelos Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 1ον Γαμήσου μαλάκα.. 2ον Πώς πάει; καλά μώρε τα κλασσικά ξέρεις, μαλακίες. Quote
Recommended Posts