Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλημέρα σε όλους ενδιαφέρομαι για μια συνδεση internet ανεξαρτητου εταιριας..απλα ψαχνω την πιο φτηνη και οσο πιο καλή γίνεται για φοιτητή..όποιος εχει να προτείνει κατι θα το εκτιμούσα,επίσης ειναι αναγκαιο να βαλω και σταθερο τηλεφωνο?

Posted

CONN-X CONN-X  CONN-X

Ολα τα τηλεφωνικα προιοντα προερχονται απο τον οτε...

αν ειναι δυνατον!

11,50 ευρω για 6 μηνες 24 mpbs

http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=139

Αυτο ισχυει για 6 μηνες μετα η χρεωση θα ειναι 16,5 το μηνα.Κοιτα ομως να δεις για να λειτουργησεις εξυπνα!Ο οτε το κανει αυτο με τις μειωσεις καθε χρονο για ενα 6μηνο!Οποτε του χρονου αφου θα εχει τελειωση η προσφορα σου και θα πληρωνεις 16,5 ο οτε θα ξαναβγαλει την προσφορα αλλα δεν θα ισχυει για σενα.Τι θα κανεις για να ισχυει?θα παρεις τηλ τον οτε και θα τους πεις να σου κοψουν την γραμμη και να σ βαλουν στο καπακι αλλη χωρις αλλαγες και χωρις τπτ.Περσυ δεν μου αλλαξαν τιποτα φετος ομως μου αλλαξαν μονο το username καθος στο password βαζεις οτι θελεις.Επισης εχει πληρης υποστηριξη και αμεση αποκατασταση!Ζω σ ενα χωριο στου διαολου την μανα και τους πηρα 9 ωρα το βραδυ τηλεφωνο οτι εχω προβλημα και 8:30 το πρωι ηταν εκει!

Posted

Kai egw tin sigkekrimeni prosfora eixa protimisei..nai i connex einai i pio kali..omws xreiazomai stathero ?Den exei pagia i connex?

ναι χρειαζεσαι..αν ο ενοικιαστης σου δεν σου δινει σταθερο οτε τοτε αστο.

δεν ειναι σωστη επιλογη ο οτε.

Η cyta εχω ακουσει οτι δουλευει χωρις σταθερο τηλεφωνο.

Ψαξτο λιγο!

Posted

ναι χρειαζεσαι..αν ο ενοικιαστης σου δεν σου δινει σταθερο οτε τοτε αστο.

δεν ειναι σωστη επιλογη ο οτε.

Η cyta εχω ακουσει οτι δουλευει χωρις σταθερο τηλεφωνο.

Ψαξτο λιγο!

Και η Forthnet χωρίς σταθερό είναι αν θες ;)
Posted

Conn-x Εχει και παγιο ΟΤΕ μην το ξεχνατε αυτο καθε μηνα extra 17 ευρω...

Ενω Forthnet μπορεις να βαλεις μονο Ιντερνετ και δεν πληρωνεις και τα παγια του ΟΤΕ