Zake Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Να σε ρωτήσω αγορίνα. Που είναι τώρα η Λάρισα; Κάτω από τον Παναιτωλικό μήπως; Παναγία μου! τόση ώρα αυτό περίμενες να πεις; και πάλι Α θα είναι η Λάρισα του χρόνου, τι χαίρεσαι? έχει ο Παναιτωλικός τους τίτλους/ιστορία της Λάρισας? Quote
Maprex Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Παναγία μου! τόση ώρα αυτό περίμενες να πεις; και πάλι Α θα είναι η Λάρισα του χρόνου, τι χαίρεσαι? έχει ο Παναιτωλικός τους τίτλους/ιστορία της Λάρισας? Εγώ άλλο σε ρώτησα. Που είναι η Λάρισα ΤΩΡΑ;Και μην νομίζεις. Δεν το πήγαινα εκεί. Μόνος σου το έφερες για να το ακούσεις. Quote
Zake Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Εγώ άλλο σε ρώτησα. Που είναι η Λάρισα ΤΩΡΑ;Και μην νομίζεις. Δεν το πήγαινα εκεί. Μόνος σου το έφερες για να το ακούσεις. το λέω στον τίτλο που είναι η Λάρισα άρα εσύ το έφερνες εκεί :) Quote
Maprex Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 το λέω στον τίτλο που είναι η Λάρισα άρα εσύ το έφερνες εκεί :) Εντάξει ηρέμησε τώρα. Quote
Maprex Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 έτσι :) Τι εννοείς με το "έτσι"; Απότι βλέπω οι Αλβανοί δεν είναι μόνο στην Ήπειρο. Έφτασαν μέχρι Λάρισα και σας επιρρέασαν. Quote
Zake Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Τι εννοείς με το "έτσι"; Απότι βλέπω οι Αλβανοί δεν είναι μόνο στην Ήπειρο. Έφτασαν μέχρι Λάρισα και σας επιρρέασαν. έχεις καταφέρει σε κάθε spam topic να βγαίνεις off topic, μέχρι και σ αυτό έχεις αποτύχει Quote
Maprex Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 έχεις καταφέρει σε κάθε spam topic να βγαίνεις off topic, μέχρι και σ αυτό έχεις αποτύχει Και;Spam κάνω. Πολύ έξυπνος!!!! Quote
Recommended Posts