Jump to content

[GR]Γράμμα σε έναν <<Αγανακτισμένο>> της <<Ανοιχτής Σχολής>>

Xplicit7

Recommended Posts

Θα κατουράμε στον τάφο σου όταν σε φάνε οι πυρήνες της φωτιάς

Σκάσε άχριστο πλάσμα που βγάζεις και γλώσσα. Κάτσε διάβασε τις θεωρίες του κομμουνισμού μήπως μπορέσεις και αποκτήσεις επιχειρήματα και άσε τις παπαριές.

Φρόντισε να μάθεις την διαφορά ανάμεσα στο κράτος(μάθε και την έννοια αυτού) και στα κοπρόσκυλα που κυβερνούν.  Επίσης, όταν έρθει η κρίσιμη ώρα, για το καλό σου, να μην είσαι στο πλευρό τους.

Όταν έρθει εκείνη η κρίσιμη η ώρα, θα έχουμε πεθάνει όλοι από την πείνα και αυτοί θα έχουν φύγει για το εξωτερικό. Ξύπνα. Στην Ελλάδα του καφέ και του ίντερνετ είσαι. Κανείς δεν κάνει τίποτα και έχει γνώμη για όλα.

Ολοι οι αναρχικοι και οι επαναστατες εδω μαζεμενοι. Σιγα μην σκιστει το καλτσον.

Είναι της μόδας σήμερα να είσαι επαναστάτης ή αναρχικός. Έχει άλλο κύρος όταν βγαίνεις έξω. Γενικά, ρίχνεις πιο εύκολα τις γκόμενες.

Είναι της μόδας σήμερα να είσαι επαναστάτης ή αναρχικός. Έχει άλλο κύρος όταν βγαίνεις έξω. Γενικά, ρίχνεις πιο εύκολα τις γκόμενες.

ναι θα προτιμήσει τον αναρχοκουμούναρο απ τον φυσιολογικό

Σκάσε άχριστο πλάσμα που βγάζεις και γλώσσα. Κάτσε διάβασε τις θεωρίες του κομμουνισμού μήπως μπορέσεις και αποκτήσεις επιχειρήματα και άσε τις παπαριές.

Το οπλοστάσιο με τα επιχειρήματα μου δεν εξαντλείτε τόσο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι έχω τέτοια επάρκεια σε επιχειρήματα ώστε να μπορέσω να σε τρέψω σε "Emoquit" πιπιλίζοντας την καραμέλα σου "ζούμε στην Ελλάδα μπλα μπλα μπλα", φροντίζοντας για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των αναγνωστών <3

Kοίτα δεν ξέρω τι ακριβώς πάνω μου γοήτευσε τη Maprexομάνα, αλλά συνήθως αν μιλήσεις σε γκόμενα για τις πεποιθήσεις σου ξυνίζει τα μούτρα επειδή δεν γουστάρεις τα γκάζια, τα μπρίκια, τα "w"/"villa" κτλ.

Βέβαια δε θέλω να σε αμφισβητήσω ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω.

Ρε καταρχάς προτού μιλήσετε για αναρχισμό και κομμουνισμό μάθετε τι σκατά είναι, ζώα ΠΡΡ ΓΙΔΙΑ. Σκατοκέφαλα τυφλά στρατιωτάκια που νομίζεται ότι είστε και έλληνες.

ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ, 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΙΑ.  LIVE WITH IT.

(ίσως κάτι λίγο απο Πελοπόννησο να υπάρχει.. άντε τώρα πείτε μου ελληνάρες οτι είστε η άρια φυλή του Ταϊγέτου.)

Βέβαια δε θέλω να σε αμφισβητήσω ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω.

Αρχίζεις και μαθαίνεις κομμουνιστάκο.

Το οπλοστάσιο με τα επιχειρήματα μου δεν εξαντλείτε τόσο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι έχω τέτοια επάρκεια σε επιχειρήματα ώστε να μπορέσω να σε τρέψω σε "Emoquit" πιπιλίζοντας την καραμέλα σου "ζούμε στην Ελλάδα μπλα μπλα μπλα", φροντίζοντας για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των αναγνωστών <3

Το μόνο που έχεις σε επάρκεια είναι θεωρίες. Από θεωρίες και η δικιά σας πρώτη είναι.

Ρε καταρχάς προτού μιλήσετε για αναρχισμό και κομμουνισμό μάθετε τι σκατά είναι, ζώα ΠΡΡ ΓΙΔΙΑ. Σκατοκέφαλα τυφλά στρατιωτάκια που νομίζεται ότι είστε και έλληνες.

ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ, 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΙΑ.  LIVE WITH IT.

(ίσως κάτι λίγο απο Πελοπόννησο να υπάρχει.. άντε τώρα πείτε μου ελληνάρες οτι είστε η άρια φυλή του Ταϊγέτου.)

Λογικό είναι να μην υπάρχει Ελληνικό καθαρό αίμα ποια για το λόγο που ακριβώς είπες. Αλλά απότι βλέπεις κανένας Έλληνας δεν είναι ούτε θέλει να νοιώθει βρομιάρης Τούρκος.

Το μόνο που έχεις σε επάρκεια είναι θεωρίες. Από θεωρίες και η δικιά σας πρώτη είναι.

Τεκμηρίωσε καμιά φορά τις απόψεις σου και ίσως σε πάρω σοβαρά κάποια στιγμή. Μέχρι τότε συνέχισε να βελάζεις δυνατά.

[move]male%20sheep.png

[/move]

Λογικό είναι να μην υπάρχει Ελληνικό καθαρό αίμα ποια για το λόγο που ακριβώς είπες. Αλλά απότι βλέπεις κανένας Έλληνας δεν είναι ούτε θέλει να νοιώθει βρομιάρης Τούρκος.

tamam

Τεκμηρίωσε καμιά φορά τις απόψεις σου και ίσως σε πάρω σοβαρά κάποια στιγμή. Μέχρι τότε συνέχισε να βελάζεις δυνατά.

[move]male%20sheep.png

[/move]

Ζητάς από μένα να τεκμηριώσω ενώ εσύ δεν έχεις ασχοληθεί καν με το θέμα αυτό; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει καλά αυτή η χώρα.

ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;