Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια σας, μιας και ξερω οτι απο εδω πολη ασχολουνται με μηχανες ειπα να κανω το τοπικ εδω.... ειμαι 16 ετων και τωρα σε 1 μηνα βγαζω διπλωμα για 50αρακι (Συγνομη για καθε ορθογραφικο) Αυτην την στιγμη εχω ενα μηχανακη που το κυκλοφορω εδω στην περιοχη μου Kymco Agility City 50 ειναι καλο μηχανακη να το κρατισο και μετα το διπλωμα? Γιατι μου λεει ο πατερας μου θα μου παρει αλλο αμα θελω γιατι το θελει αυτος... και εμενα δεν με βολεβει γιατι αργη να αναπτιξει ταχυτητα λεει οτι πηγαινει με 80 και φτανει με το ζορι τα 60... και αν ειναι προτινετε κανενα καλο 50αρακι (Παντα αυτοματο)

Posted

Proton dn eine mixani alla mixanaki. :)

An exeis na diatheseis ena megalo poso su sinisto Aprilia RS 50 CC

aprilia_rs_50_schwarz_2006.jpgDixrono, ke poli nevriko!

Ke kukli ennoeite

Posted

50 cc kai automato ?

O Father mou exei magazi me mixanakia ...!

Min to psanxeis ka8olou, mixanaki 50 cc gia na paei "kapos kala" 8a pareis 2T .. To 8ema einai omos oti 8a se gamisei sto kausimo ( kaei poli ) ...!

Posted

50 cc kai automato ?

O Father mou exei magazi me mixanakia ...!

Min to psanxeis ka8olou, mixanaki 50 cc gia na paei "kapos kala" 8a pareis 2T .. To 8ema einai omos oti 8a se gamisei sto kausimo ( kaei poli ) ...!

Aa.. automato thelei?

Dn to eida ;D

Posted

Γεια σας, μιας και ξερω οτι απο εδω πολη ασχολουνται με μηχανες ειπα να κανω το τοπικ εδω.... ειμαι 16 ετων και τωρα σε 1 μηνα βγαζω διπλωμα για 50αρακι (Συγνομη για καθε ορθογραφικο) Αυτην την στιγμη εχω ενα μηχανακη που το κυκλοφορω εδω στην περιοχη μου Kymco Agility City 50 ειναι καλο μηχανακη να το κρατισο και μετα το διπλωμα? Γιατι μου λεει ο πατερας μου θα μου παρει αλλο αμα θελω γιατι το θελει αυτος... και εμενα δεν με βολεβει γιατι αργη να αναπτιξει ταχυτητα λεει οτι πηγαινει με 80 και φτανει με το ζορι τα 60... και αν ειναι προτινετε κανενα καλο 50αρακι (Παντα αυτοματο)

Gillera Runner
Posted

gia 50cc gia na dwseis diplwma ti prepei na kaneis?prepei na pas se sxoli odigwn?

Εγω παντως στην τροχαια ξερω οτι πας για 50 κηβικα!

Φανταστικο το απριλια δεν λεω αλλα δεν με βολευουν... ποσο θα μου στιχισει ενα τετιο μηχανακι? αν και θα προτιμουσα scooter...

Posted

οχι να πας στον μπαμπη τον σουβλατζη.. φυσικα και σε σχολη οδηγων..

ti les bre hli8io plasma stin troxaia tis perioxhs s pas.
Posted

Εσύ τελικά ή το παίζεις χαζός ή είσαι.

Ελα, δεν θα το παω off-topic γιατι δεν αξιζει ουτε καν να σε κανω quote.

Τεσπα.Δεν γινεται να ρωτας τα χαρακτηριστικα μια μηχανης σε ενα gaming forum και να μην σου πηγαινει πρωτα το μυαλο να ψαξεις στο google.