Ring Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ρε παιδιά μήπως έχει κρατήσει κανείς το Patch του L2DeathAvenue ? Γιατί θέλω το Env όποιος το έχει ας πεί !
VeGe Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Έλα πες την αλήθεια πόσα φράγκα έσκασες για να μπεις στο σταφφ. Ρε φίλε είσαι βλαμμένος, τι σχέση έχει το Patch του DeathAvenue με τη γενική συζήτη του L2, και στην τελική υπάρχουν κάτι τέτοια sections μέσα στο φόρουμ ([Request] Γενική βοήθεια)
Ring Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Έλα πες την αλήθεια πόσα φράγκα έσκασες για να μπεις στο σταφφ. Ρε φίλε είσαι βλαμμένος, τι σχέση έχει το Patch του DeathAvenue με τη γενική συζήτη του L2, και στην τελική υπάρχουν κάτι τέτοια sections μέσα στο φόρουμ ([Request] Γενική βοήθεια) Μήπως θέλεις να πάς -2 Karma ? Μπορώ να το κάνω που βρίζεις χωρίς λόγο, έχεις το patch το δίνεις αλίος δεν spam όπως εγώ σε σέβομαι ΟΚ ?
ĐarkSlayer Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Μήπως θέλεις να πάς -2 Karma ? Μπορώ να το κάνω που βρίζεις χωρίς λόγο, έχεις το patch το δίνεις αλίος δεν spam όπως εγώ σε σέβομαι ΟΚ ? den nomizo na se ebrise apla eipe tin alithia. Prepi ontos na ise blamenos gia na kanis post se afto to section eno ise kai staffer pou ipotithete oti kseris kala to forum.
Reptant_ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 μα καλα λεει, υποτιθεται οτι οι staffers ξερουν τα rules πολυ καλυτερα απο τα απλα members. Τετοια λαθη ειναι αδικαιολογητα
MasterDisaster Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Μήπως θέλεις να πάς -2 Karma ? Θες να πας 0;
Ring Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Τέσπα το topic έγινε πριν γίνω gold member 12/8 όπότε μην λες είσαι staffer και ξέρεις rulers κλπ εγω στις 15/8 έγινα anyway locked -.-
Reptant_ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Τέσπα το topic έγινε πριν γίνω gold member 12/8 όπότε μην λες είσαι staffer και ξέρεις rulers κλπ εγω στις 15/8 έγινα anyway locked -.- και τι σημαινει αυτο; Πρεπει να τα ξερεις τουλαχιστον κανα 2μηνο πριν γινεις λολ...να δινεις το παραδειγμα
Ring Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Tελικά το θες το πατς ή όχι; Το θέλω αλλα κανείς δεν το δίνει γιατί εσυ το έχεις ?
MasterDisaster Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Το θέλω αλλα κανείς δεν το δίνει γιατί εσυ το έχεις ? όχι....
ĐarkSlayer Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Τέσπα το topic έγινε πριν γίνω gold member 12/8 όπότε μην λες είσαι staffer και ξέρεις rulers κλπ εγω στις 15/8 έγινα anyway locked -.- DAKSI I APOTIXIA ETSI? AXAXAXAXA To pote egine dn exi na lei. Afou ise staffer pai na pi oti kseris ta rules diladi prin 4 meres dn ta ikseres? mas doulebis re file?
Ring Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 όχι.... Ε τότε γιατί έκανες unlock ? και λες το θες το πατς η οχι ? Locked since noone has it, i'll take it from Versus or other old GM's from DeathAvenue
Recommended Posts