Maprex Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 pou prepei na exoun ligo parapanw respect apo ta alla member? Γιατί;
Phoenix4 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Βασικά ο wrd φλώρος σιγά μην σε κάνει... περίμενε τον ED. Να σου πω την γνώμη μου αντικειμενικα απλά πιστεύω δεν θέλει να μπλέκετε σε τέτοιες καταστάσεις
Sirocco Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Να σου πω την γνώμη μου αντικειμενικα απλά πιστεύω δεν θέλει να μπλέκετε σε τέτοιες καταστάσεις ΕΔΩ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΗΝ MOLLY ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BAN ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ?
Pinaepple Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 koita pws milas gia to staff kai meta ela na krineis emena. episis autoi fagan gia allous logous πλζ νο ριπορτ μι
`Vaxil Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 pou prepei na exoun ligo parapanw respect apo ta alla member? Άμα σαλιώνεις ακόμα και τα παντζούρια τους , ναι. Εάν όχι , εκφράζεις την γνώμη σου ελεύθερα και χωρίς συστωλές.
Nosti21 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Τι ασχοληστε και κανετε ριπορτ ενα παιδακι;; Νομιζετε οτι τον παρεξηγω;; Ποιος ξερει τι ψυχολογικα προβληματα μπορει να εχει με αλβανους και αλλους ξενους. Οποτε μην τον μπαναρετε θελω να περασω λιγο καλα μαζι του. Να ακουσω λιγο ακομα της αποψεις του.. Να δω τι παλικαρι ειναι...
`Vaxil Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Τι ασχοληστε και κανετε ριπορτ ενα παιδακι;; Νομιζετε οτι τον παρεξηγω;; Dude , δεν είναι καθαρά για σένα... Απλά αν παραβλέψουμε τέτοιες πράξεις , είναι σαν να τις ενθαρρύνουμε.
Reptant_ Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Den einai toso ratsistiko oste NA pirazei kapoion..++oti eseis kanete xeirotera eniote.Den einai kan se section Ektos you spam. Alla kalitera NA MN ksanaginei,gia NA apofefxthei afro..
MasterDisaster Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Lockάρω αφού δεν κάνει μπαν κανείς. Όταν ξαναδώ ρατσιστικού τύπου σχόλιο, ειδικά από capu, θα κάνω ντικάρμα. Ευχαριστώ, γειά σας!
WeirdSituation Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 3 days Βασικά ο wrd φλώρος σιγά μην σε κάνει... περίμενε τον ED. αυτό ξαναπές το όταν θα μου δωθεί η ευκαιρία.
ExTrEmEDwarf Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 3 μέρες για αυτά που είπε είναι λίγες άλαξε σε 7 μέρες
Recommended Posts