WeirdSituation Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ο ΜG ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΜΠΑΜ; ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ - ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ MXC; έφαγε
ΟmGG Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Vazelos, VeGe, Noble, Revenger, Tsili, Vaxil ίσως και Ventic. Αυτοί θα είμαστε.
WeirdSituation Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Vazelos, VeGe, Noble, Revenger, Tsili, Vaxil ίσως και Ventic. Αυτοί θα είμαστε. ποιος κερνάει; ;ο σιγά μην το κάνει ο βέγκε..;ρ
ΟmGG Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ποιος κερνάει; ;ο σιγά μην το κάνει ο βέγκε..;ρ έλα και συ άσχημε.
WeirdSituation Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 έλα και συ άσχημε. αμάξια παίζουν; ή θα τρέχουμε με ΜΜΜ;
ΟmGG Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 αμάξια παίζουν; ή θα τρέχουμε με ΜΜΜ; πες μου που μένεις να σου πω
WeirdSituation Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 πες μου που μένεις να σου πω νίκαια..ξέρω πως να πάω και που..αλλά είναι γτπ με μέσα μαζικής μεταφοράς ;ρ
ΟmGG Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 νίκαια..ξέρω πως να πάω και που..αλλά είναι γτπ με μέσα μαζικής μεταφοράς ;ρ Νίκαια και ο revenger... Θα συναντιθούμε αιγάλεω και θα πάμε μαζί να βρούμε τους άλλους.
RєVєnGeR^ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 νίκαια..ξέρω πως να πάω και που..αλλά είναι γτπ με μέσα μαζικής μεταφοράς ;ρ λοιπον ερχομαι και σε περνω πες μου οδο και παμε και βρισκουμε βαζελο στο αιγαλεω και παμε συνταγμα ΤΩΡΑ
ΟmGG Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 λοιπον ερχομαι και σε περνω πες μου οδο και παμε και βρισκουμε βαζελο στο αιγαλεω και παμε συνταγμα ΤΩΡΑ 5:15 αύριο στο αιγάλεω
Έπεσε η yahoo. Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 reve σε αγαπάω σε εκτιμάω, αλλά όχι :3 σιγά μην αποκάλυπτες την ταυτότητα σου.
WeirdSituation Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 σιγά μην αποκάλυπτες την ταυτότητα σου. πως με ξέρεις ;D
Recommended Posts