Jump to content

Recommended Posts

Posted

Geia , edw kai liges meres eipa na ftia3w ena script apo tin arxh to opio na miazi me to hopzone i genika me ta vote sites.. to exw doulepsi mono 2 meres , 8a to sunexiso mexri na to kanw polu advanced , 8elw na mou peite ean sas aresu.

Dn 8elw na mou peite ean sas aresu to design .. to design alazei ;) 8elw na m peite ean sas aresu o tropos o opios ligourgei to scriptaki m ;) . Exw ftia3ei kai admin panel , to opio dn 8a mporesete na deite pros to parron ;) ..

Patiste edw gia na to deite.

Posted

Χαλια εμφανισιακα, και δεν μου φαινεται να εχει κατι ξεχωριστο σε σχεση με τα αλλα..

Προσπαθησε να κανεις κατι unique... εγω δεν ειδα τιποτα μα τιποτα καλυτερο ως τωρα

Posted

Χαλια εμφανισιακα, και δεν μου φαινεται να εχει κατι ξεχωριστο σε σχεση με τα αλλα..

Προσπαθησε να κανεις κατι unique... εγω δεν ειδα τιποτα μα τιποτα καλυτερο ως τωρα

2 meres to douleuw mono kai dn exw kai polu xrono , exw polla na kanw akoma..

Posted

Να σου πω αληθεια μου αρεσε ! Προσπαθησε να μην το κανεις ακριβως οπως τα αλλα βαλε κατι διαφορετικο!

Επισης προσλαβε εναν designer να σου το κανει ωραιο !

Posted

Να σου πω αληθεια μου αρεσε ! Προσπαθησε να μην το κανεις ακριβως οπως τα αλλα βαλε κατι διαφορετικο!

Επισης προσλαβε εναν designer να σου το κανει ωραιο !

Ty , otan telioso me to code side 8a koita3w kai to design.

Posted

Ε φιλε σε εχω κανει πμ θα ηθελα αν γινεται να μου δωσεις την βαση δεδομενων του top script που εφτιαξες απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω να αρχησω να ασχολουμε και ετσι ! Βεβαιως δεν ξερω αμα εχεις βαση δεδομενων απλα το υποθετω διευκρινησε αμα εχεις και αμα μπορεις σε παρακαλω αν γινεται παντα δωστην μου  :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...