Jump to content

...

GeneralKenody

Recommended Posts

Και ξανα-επαναλαμβανω! Οι συζητησεις που κανετε δεν βγαζουν πουθενα. Οσα χρονια και να το παλευετε το θεμα δεν βγαζετε ακρη! Ο καθενας θα βρει απο μια φαση-αγωνα που τον συμφερει και θα συνεχιστει το θεμα. Εχω κουραστει να το λεω τοσα χρονια στο σχολειο και οπου βρω την ευκαιρια, το μονο που ακουω ειναι βρισιες προς το μερος μου.

ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ... σας κανουν μια μεταγραφη για την επομενη σεζον και χαιρεστε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που ακομα και ο κοσμος να δεχεται επιθεση απο εξωγηινους εσεις θα χαιρεστε που ερχετε ο Πελε στον ολυμπιακο η στον παναθηναικο

Ναι φιλε, θα χασει ο Παναθηναικος, και θα κλεγομαι ολη μερα, θα παω να σπασω τα παντα, επειδη εχασε...

ολα για την φαση ειναι :P

(αν και το εκανα 1 φορα, οταν χασαμε απο την ΑΕΚ, για καποιες ωρες ημουν ...)

Και ξανα-επαναλαμβανω! Οι συζητησεις που κανετε δεν βγαζουν πουθενα. Οσα χρονια και να το παλευετε το θεμα δεν βγαζετε ακρη! Ο καθενας θα βρει απο μια φαση-αγωνα που τον συμφερει και θα συνεχιστει το θεμα. Εχω κουραστει να το λεω τοσα χρονια στο σχολειο και οπου βρω την ευκαιρια, το μονο που ακουω ειναι βρισιες προς το μερος μου.

ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ... σας κανουν μια μεταγραφη για την επομενη σεζον και χαιρεστε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που ακομα και ο κοσμος να δεχεται επιθεση απο εξωγηινους εσεις θα χαιρεστε που ερχετε ο Πελε στον ολυμπιακο η στον παναθηναικο

Ρε άσε μας εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε ποιο το πρόβλημα σου; Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.. Γεμίσαμε πρωτοπόρους και επαναστάτες εδώ μέσα. Άσε μας εμάς στον κόσμο μας, εμείς με αυτό φτιαχνόμαστε έστω και αν είναι ψεύτικο. Ζήσε εσύ στην τέλεια πραγματικότητα.

Ρε άσε μας εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε ποιο το πρόβλημα σου; Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.. Γεμίσαμε πρωτοπόρους και επαναστάτες εδώ μέσα. Άσε μας εμάς στον κόσμο μας, εμείς με αυτό φτιαχνόμαστε έστω και αν είναι ψεύτικο. Ζήσε εσύ στην τέλεια πραγματικότητα.

akousa pos o kobe bryant 8a er8ei ston olympiako

Ναι αυτός ιδιαίτερα είναι φοβερός επαναστάτης αρκεί να δεις προηγούμενα post του σχετικά με τέτοια θέματα ;p

Ναι αυτός ιδιαίτερα είναι φοβερός επαναστάτης αρκεί να δεις προηγούμενα post του σχετικά με τέτοια θέματα ;p

edo exeis dikio. me ton Vege gia paradeigma den simfono ka8olou sta perissotera. Alla pes m me to xeri stin kardia pos eos ena simeio den exo dikio sxetika me to sigkekrimeno 8ema

edo exeis dikio. me ton Vege gia paradeigma den simfono ka8olou sta perissotera. Alla pes m me to xeri stin kardia pos eos ena simeio den exo dikio sxetika me to sigkekrimeno 8ema

Όχι ρε για το συγκεκριμένο και εγώ συμφωνώ ως ένα σημείο απλά σου λέω ότι δεν είναι όλοι τόσο ακραίοι εγώ παρακολουθώ και θα πάω και γήπεδο άμα κάτσει αλλά δε θα σκάσω κιόλας για τα λεφτά του Μαρινάκη, του Βαρδινογιάννη κλπ.

an exoume emeis paragka sto basket eseis sto podosfairo ti exete? uperpolitelestato 3enodoxeio 9 orofwn? e re ti alo 8a akousw shmera ...

Έχεις παρηγοριά ένα άθλημα και εσύ.

nai ok ... as mn eixate tn xontroulh na vlepame p 8a sastan fetos

Κρίμα που έχω διοίκηση.Εσύ βολέψου με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο χαχαχαχα

Κρίμα που έχω διοίκηση.Εσύ βολέψου με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο χαχαχαχα

mia fora sas nikisame apo pisw k apo mpros opws leei kai o tsoukalas ... asxeta an o diathths eixe alh apopsh ...

mia fora egw sas nikisame apo pisw k apo mpros opws leei kai o tsoukalas ... asxeta an o diathths eixe alh apopsh ...

2-1 πήγε :/ Μιραλάς,Τζεμπούρ οι σκόρερ.

2-1 πήγε :/ Μιραλάς,Τζεμπούρ οι σκόρερ.

koita3e file ... penalty sto xeri tou avraam dn edwse ... kanwniko goal tou katsouranh to akurwse ... kai o pantelic epireaze thn fash opote htan offside ... to score eprepe na htan toulaxiston 1-2 kai an oxi 1-2 2-3 an empene to penalty