BaZeLoMaNiAc Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Καλα οι μισοι εδω μεσα με εχετε παρει στο δουλεμα ... στα @@ μου σας γραφω εμενα απλα με νευριαζε π για το τοπικ π εκανα, εψαχνα σαν μαλακας ποση ωρα και μετα απο ενα τεταρτο μου το Lock ο αλος .... τεσπα οπως ειπαμε στα @@ μου σας γραφω
Vazelos Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Καλα οι μισοι εδω μεσα με εχετε παρει στο δουλεμα ... στα @@ μου σας γραφω εμενα απλα με νευριαζε π για το τοπικ π εκανα, εψαχνα σαν μαλακας ποση ωρα και μετα απο ενα τεταρτο μου το Lock ο αλος .... τεσπα οπως ειπαμε στα @@ μου σας γραφω ok
MasterDisaster Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Καλα οι μισοι εδω μεσα με εχετε παρει στο δουλεμα ... στα @@ μου σας γραφω εμενα απλα με νευριαζε π για το τοπικ π εκανα, εψαχνα σαν μαλακας ποση ωρα και μετα απο ενα τεταρτο μου το Lock ο αλος .... τεσπα οπως ειπαμε στα @@ μου σας γραφω ωχ :/
WeirdSituation Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Καλα οι μισοι εδω μεσα με εχετε παρει στο δουλεμα ... στα @@ μου σας γραφω εμενα απλα με νευριαζε π για το τοπικ π εκανα, εψαχνα σαν μαλακας ποση ωρα και μετα απο ενα τεταρτο μου το Lock ο αλος .... τεσπα οπως ειπαμε στα @@ μου σας γραφω για ποιο τόπικ λες..;
Reptant_ Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Καλα οι μισοι εδω μεσα με εχετε παρει στο δουλεμα ... στα @@ μου σας γραφω εμενα απλα με νευριαζε π για το τοπικ π εκανα, εψαχνα σαν μαλακας ποση ωρα και μετα απο ενα τεταρτο μου το Lock ο αλος .... τεσπα οπως ειπαμε στα @@ μου σας γραφω Αν εβαζες και εμενα μεσα στην λιστα ισως το αφηνα...
Xplicit7 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Καλα οι μισοι εδω μεσα με εχετε παρει στο δουλεμα ... στα @@ μου σας γραφω εμενα απλα με νευριαζε π για το τοπικ π εκανα, εψαχνα σαν μαλακας ποση ωρα και μετα απο ενα τεταρτο μου το Lock ο αλος .... τεσπα οπως ειπαμε στα @@ μου σας γραφω Α στο καλό συγκινήθηκα :'(
BaZeLoMaNiAc Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Α στο καλό συγκινήθηκα :'( kai egw mazi s dn 8a faw shmera vradino
WeirdSituation Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 kai egw mazi s dn 8a faw shmera vradino δεν του αρέσει να τρώνε μαζί του, προτιμάει μόνος.
BaZeLoMaNiAc Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 δεν του αρέσει να τρώνε μαζί του, προτιμάει μόνος. posh wra to skeftosoun gia na to to grapseis polh?
WeirdSituation Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 posh wra to skeftosoun gia na to to grapseis polh? 1 να το σκεφτώ, 2 να το γράψω. to sum up, 3 secs.
BaZeLoMaNiAc Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 loipon gia na talionoume kante lock to topic gt vlepw na vrizomai me kanena
WeirdSituation Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 loipon gia na talionoume kante lock to topic gt vlepw na vrizomai me kanena καλά...εγώ κανονικά μιλάω, δεν κοροιδεύω.
Recommended Posts