Jump to content

Recommended Posts

Posted

ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΤΑΙΦΡΑ !

ΖΙΤΟ Ι ΕΛΑΔΑ !

ΖΙΤΟ ΟΙ ΕΙΚΟΣΤΙΠΡΟΤΙΑΠΡΙΛΙ !

ΟΙ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΙΝΕ ΕΛΙΝΙΚΙ !

ΑΝΑΡΧΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΤΣΕΒΙΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΗ !

Posted

παλι ρεζιλι γινεστε.. εισαι τρελος? πως γινετε να μην φας τρεξιμο σε 3.000 ατομα οταν ειστε 30?  εσυ θα καθοσουνα?

και πες μου οτι με κυνηγας να τρελαθω.. εχω σπασει πανω απο 4 πορειες σου..ειμουνα μεσα και ξερω τι γινετε..

Aξιος! χχαχααχχαχαχα

ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!

Posted

Από αυτό το χάλι που παρουσιάζεται εγώ προσωπικά θα προτιμούσα 1000 φορές τέφρα.

ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ?

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Posted

Α επίσης ρε κότες ελάτε με τα χέρια μια φορά όλο μαχαίρια και κοντάρια κρατάτε.

Posted

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ
Posted

νικο, θα ηθελα να ητανε ο πατερα σου μπατσος και αν ητανε εκει και για να ταισει εσενα και να σε στελνει φροντηστηρια για να πας καλα στοις παννελαδηκες να τρωει τοσο ξυλο απο κατι ζωα..

ναι ρε φιλε χαιρομαι για τοις αντιπορειες γιατι τουλαχιστον δεν πεταω πετρες και τρεχω οπως κανετε.. καθομαι και δινω..

Posted

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ

Με τους μπάτσους και τα μαχαίρια καλός μάγκας είσαι.

Posted

ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΤΑΙΦΡΑ !

ΖΙΤΟ Ι ΕΛΑΔΑ !

ΖΙΤΟ ΟΙ ΕΙΚΟΣΤΙΠΡΟΤΙΑΠΡΙΛΙ !

ΟΙ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΙΝΕ ΕΛΙΝΙΚΙ !

ΑΝΑΡΧΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΤΣΕΒΙΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΗ !

ξεπέρασες και τον αντώνη ρε μλκ -.-
Posted

και στα χερια να ερθουμε πιστευεις οτι εχεις ατομα μεγαλυτερης διαπλασεις απο εμας??

επισις για οπλα της καθε παραταξης δεν χρειαζετε κουβεντα, με μια μολοτοφ κοιμασε.. ασε μας..

Posted

νικο, θα ηθελα να ητανε ο πατερα σου μπατσος και αν ητανε εκει και για να ταισει εσενα και να σε στελνει φροντηστηρια για να πας καλα στοις παννελαδηκες να τρωει τοσο ξυλο απο κατι ζωα..

ναι ρε φιλε χαιρομαι για τοις αντιπορειες γιατι τουλαχιστον δεν πεταω πετρες και τρεχω οπως κανετε.. καθομαι και δινω..

ΠΕΣ ΤΑ

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Posted

Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ήτανε παππούς μου.Κρίμα ρε μουνί που δε μας χορηγεί και εμάς το κράτος ασπίδες και γκλοπ για να καθόμαστε να δίνουμε πολύ κρίμα...

Posted

ΠΕΣ ΤΑ

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Μη ξαναπιάσουμε τα περί προδοσίας στα είπα πριν και έκανες τουμπεκί..

Posted

Sirocco, hero4fun4, WeirdSituation, Finito, `Vaxil, *NeverMore*, Hax0r, Phoenix4, ~OlyMpuS~, Freyr, *Vazelos*, RєVєnGeR^, Maprex, BloodyWarrior, ™StarЯdoм® and 1 Guest are viewing this topic.