Reptant_ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Εγώ πάντα ακολουθώ το πλήθος Ελληνικά εσείς , Ελληνικά εγώ greeklish εσείς , greeklish εγώ aka προβατο
Apithanos Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ελληνικά γιατί είναι στην μόδα και είνια κυριλάτα. γενικά φαίνετε ποιό ωραία να μιλάς ελληνικά. εμένα προσωπικά μ'αρέσει πιο πολύ απο παλιά που μιλούσα greeklish. και τώρα μιλάω greeklish, αλλά όταν βιάζομαι όχι όταν αράζω στον υπολογιστή
ProJecT Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 εμένα προσωπικά μ'αρέσει πιο πολύ απο παλιά που μιλούσα greeklish. και τώρα μιλάω greeklish, αλλά όταν βιάζομαι
Freyr Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 φαίνετε fainetai ( na pou kai emis den imaste amorfwtoi :P)
Apithanos Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 fainetai ( na pou kai emis den imaste amorfwtoi :P) ε αλλιώς σε βλέπει ο άλλος όταν του μιλάς greeklish και αλλιώς όταν του μιλάς με ελληνικούς χαρακτήρες ;)
Fortuna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρετε ότι το "ρε" που λέτε συνέχεια είναι από το "μωρέ". Και το "μωρέ" δεν είναι επιφώνημα, αλλά επίθετο. Μωρός, μωρή, μωρό, που σημαίνει ανόητος. Επίσης το ανόητος βγαίνει από το στερητικό α- και το νους. Άσχετο.
Phoenix4 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Εγώ πάντα ακολουθώ το πλήθος Ελληνικά εσείς , Ελληνικά εγώ greeklish εσείς , greeklish εγώ Θα πάρετε όλοι πρέζα εσείς , Θα πάρω πρέζα και εγώ.
Fortuna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Επιπλέον, όπως δίδαξε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης το club είναι ελληνική λέξη και βγαίνει από το αρχαίο "κλωβός" που σημαίνει κλουβί.
SeventhSky Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Επιπλέον, όπως δίδαξε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης το club είναι ελληνική λέξη και βγαίνει από το αρχαίο "κλωβός" που σημαίνει κλουβί. Μαλάκα , ψήσου να μας διδάξεις λογοτεχνία/γραμματική. 1Ε/Ωρα.
Fortuna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 To αγγλικό ρήμα "is" βγαίνει από το αρχαίο "εστί". Αρχαία ελληνικά: εστί > Λατινικά: est > Γερμανικά: ist > Αγγλικά: is
Fortuna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Η ονομασία της γνωστής πορτοκαλάδας "Λουξ", προέρχεται από το λατινικό "Lux" που σημαίνει "Φως", το οποίο όμως βγαίνει από την ελληνική ρίζα "ΛΥΚ-" από όπου βγαίνει και η λέξη "Λύκειο".
Fortuna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Άμα νομίζετε ότι θα τα γράψω όλα εγώ, τότε κλανάστε κλάναν!
Recommended Posts