Reptant_ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω την υπαρξη customs weapons/armors σε Freya server...δεν ειναι σαν το φτωχο IL >< Quote
RєVєnGeR^ Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 +1 Κορυφαίο Προσωπικά τον Server δεν θα τον έπαιζα. Είναι τελείως ανούσιος...το XP 5000 με Safe +4 MaX +10 Μ`αρέσει που λες... Τα παιδιά θα ξενερώσουν... Εσυ ισια μπροστα και αριστερα για αυτοκτονία. @Φοινικα , τα παιδια παιζανε σε Freya Server απο οσο ξερω το dev-part ειναι καθαρα δικο τους θεμα εγω δεν κανω advertise , απλα τους κανω μια εξηπηρετιση Quote
Phoenix4 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 @Φοινικα , τα παιδια παιζανε σε Freya Server απο οσο ξερω το dev-part ειναι καθαρα δικο τους θεμα εγω δεν κανω advertise , απλα τους κανω μια εξηπηρετιση Ναι μωρέ κατάλαβα γιατί ο ένας έχει ban και ο άλλος δεν έχει account εδώ , απλά σου λεώ για να δουν για να ξέρουν. Καλή τύχη αλλά θέλει μελέτη για πετυχημένο server να ξέρετε , είναι στην ουσία σα να έχεις μαγαζί και θέλεις να φέρεις πελάτες. Καλό βόλι ;p Quote
Intigko Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Εσυ ισια μπροστα και αριστερα για αυτοκτονία. Ε κοίτα...εγώ δεν ανέχομαι απειλές από Καρμάρηδες... Βρήκες έναν μικρό στα post και του πουλάς τσαμπουκά; Στον ExTrEmEDwarf Σούζα κάθεσαι ώμος. (Tα ψυχολογικά σου αλλού,όχι σε εμένα.) Quote
Gamer-l2 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 economy balance farming olympiads Sieges den exeis tpt gia auta opote einai enas koinos Freya server sumfwnw oti ta "custom" einai axrista se enan Freya server Quote
douga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 economy balance farming olympiads Sieges den exeis tpt gia auta opote einai enas koinos Freya server sumfwnw oti ta "custom" einai axrista se enan Freya server +1 oute 8a ebena ston kopo na bw Quote
RєVєnGeR^ Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ε κοίτα...εγώ δεν ανέχομαι απειλές από Καρμάρηδες... Βρήκες έναν μικρό στα post και του πουλάς τσαμπουκά; Στον ExTrEmEDwarf Σούζα κάθεσαι ώμος. (Tα ψυχολογικά σου αλλού,όχι σε εμένα.) Τον Κωστα εκτος φορουμ τον γραφω στα παπαρια μου τελος παντον Quote
`Rοmeο Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 mporei na empena an kai to max ama to anevazes ligo parapanw mia xara tha htan Quote
Fortuna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Σιγά μη μπω σε server που έχει σχέση με τον Reve. Quote
PilorGr Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Freya??? kamia periptosi na bw... kaly tyxi na exoun me ton server dose sta palikaria!!! Quote
Recommended Posts