GeneralKenody Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) ... Edited March 13, 2022 by OptimumDamage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGe Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 pl les. Από επαλ είναι γιατί όχι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeneralKenody Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) ... Edited March 13, 2022 by OptimumDamage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Εγώ από 11 Σεπτέμβρη θα αρχίσω και όχι όλα τα μαθήματα. Έκθεση δεν έκανα φέτος και έγραψα 12,4. QQ. Ούτε ΑΕΠΠ (μέχρι να μπουν στους πίνακες θα κάνω), ούτε μαθ. γεν μέχρι να μπουν Στατιστική. ΑΟΔΕ τον τελευταίο μήνα το διάβασα και έγραψα 20. Άρα ουσιαστικά όλο τον χρόνο σε 2 μαθήματα πρέπει να επικεντρωθώ Μαθ.Κατ και Φυσ.Κατ. Υπάρχει η περίπτωση να πάρω ΑΟΘ μιας και άμα διαβάζεις σε ανεβάζει ακόμα και αν δεν θες 5ο πεδίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGe Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Εγώ από 11 Σεπτέμβρη θα αρχίσω και όχι όλα τα μαθήματα. Έκθεση δεν έκανα φέτος και έγραψα 12,4. QQ. Ούτε ΑΕΠΠ (μέχρι να μπουν στους πίνακες θα κάνω), ούτε μαθ. γεν μέχρι να μπουν Στατιστική. ΑΟΔΕ τον τελευταίο μήνα το διάβασα και έγραψα 20. Άρα ουσιαστικά όλο τον χρόνο σε 2 μαθήματα πρέπει να επικεντρωθώ Μαθ.Κατ και Φυσ.Κατ. Υπάρχει η περίπτωση να πάρω ΑΟΘ μιας και άμα διαβάζεις σε ανεβάζει ακόμα και αν δεν θες 5ο πεδίο. 4 Γνωστοί μου πήραν ΑΟΘ για 4ο, και τελικά τους έριξε. Πρόσεξε το αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Baggos' Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Μην αγχώνεσαι παιδιά, πριν 4 χρόνια που έγραφα εγώ ήτανε πολύ ανεβασμένες οι βάσεις, τώρα περνάει και ο χειρότερος μαθητής!!!! Τέσπα, Καλή Επιτυχία αλάνια!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Θύμωσε και ο πατέρας μου μην χέσω που πλήρωνε φροντιστήρια άδικα λέει. Τώρα τί να του πεις; Λες και εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει και όχι και από την ψυχολογία/ψυχραιμία που θα έχεις εκείνη την στιγμή... Το πόσες φορές συνέβη να κάνω μαλακίες στα γραπτά και μόλις έβγαινα να τις συνειδητοποιώ δεν μπορώ να σας το περιγράψω πραγματικά.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGe Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Θύμωσε και ο πατέρας μου μην χέσω που πλήρωνε φροντιστήρια άδικα λέει. Τώρα τί να του πεις; Λες και εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει και όχι και από την ψυχολογία/ψυχραιμία που θα έχεις εκείνη την στιγμή... Και οι δικοί μου τώρα το παίζουν βαρύ πεπόνι. Ξυδάκι σου λέω. Φαντάσου μπορώ να περάσω οικονομικών επιστημών και πάλι γκρίνια. πφφφ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGe Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 exei to TEI peirea pliroforiki? kai an nai pws legete to tmhma akribos / posa moria exei exei h patra kapio TEI gia pliroforiki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Baggos' Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 < CLICK ME > Πανελλαδικές: Πτώση των βάσεων, λιγότεροι οι αριστούχοι. Επίσης... < CLICK ME > Στο Internet οι βαθμολογίες από τις Πανελλαδικές Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης παίζει να πέσει 1700; χαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGe Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 < CLICK ME > Πανελλαδικές: Πτώση των βάσεων, λιγότεροι οι αριστούχοι. Παπάρια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Θα πέσουν οι βάσεις ρε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Με ένα 10 φυσική θα είχα πιθανότητες για να περάσω Επιστήμη Υπολογιστών στην Κρήτη. ΕΛΕΟΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts