Jump to content

Recommended Posts

Posted

κάτσε να δούμε ποιο acc θα χρησιμοποιείς και βλέπουμε..

Όχι το ιστορικό θρυλικό φανταστικό μου DarkMagician

O DarkΜαγισσούλης είναι ubanned νομίζω..

Posted

Δεν θέλω τα 3 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούμαι, απλά δώστε μου 3 λεπτά με αυτούς που έβγαλαν τα θέματα φέτος. Στο τελευταίο λεπτό ίσως δείξω λίγο οίκτο στους "Οργανωσάδες", αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα.

Posted

Άμα δεν γράψουμε και ανάπτυξη ποιός ψήνεται να ξεσπάσουμε με αχαλίνωτο σπαμ σε όλα τα sections του Mxc?

Να το ξεπατώσουμε όμως !

Posted

Όντως ρε μαλάκα. Τι πίπα ήταν αυτή στο άγνωστο. Κανείς δεν έβγαλε άκρη. Λέει ήταν κάτι μαλάκες και έτρωγαν δείπνο στην ησυχία τους και ξαφνικά χτυπάει την πόρτα ένας γελοτωποιός και μετά δεν έβγαλα άκρη...

Posted

Ένα 15 να είχα γράψει Μαθ Κατ τώρα θα είχα περάσει Κρήτη. Έλεος και έχασα από τους μιγαδικούς ρε, τζάμπα μονάδες. :(

Posted

Μεγάλη ήττα να παλέβεις ένα χρόνο και τελικά να μην σε αφήνουν όχι να μην μπορείς.

Posted

Μεγάλη ήττα να παλέβεις ένα χρόνο και τελικά να μην σε αφήνουν όχι να μην μπορείς.

Όντως.

Posted

Έπρεπε να ήσουν θεωρητική να διαβάσεις Πλάτωνα που καταφέρνει και συνδυάζει κομμουνισμό και χούντα ;p

Ρε μαλάκα αυτό το κεφάλαιο έπεσε στο γνωστό, αν είναι δυνατόν. Όλα τα θέματα έχω μαντέψει...

Posted

Αν υπαρχει ικανεις με ΜΑΜΑ ΓΑΤΑ ας της πει αμεσα η αν μπορει να κανει κατι.