`Vaxil Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Mercury Treads, Trinity, Wit's End, Heart of Gold, Cloth Armor είχα αλλά τα πούλησα για να δείχνει το gold earned kk Obviously a mofo. Quote
`Vaxil Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Mercury Treads, Trinity, Wit's End, Heart of Gold, Cloth Armor είχα αλλά τα πούλησα για να δείχνει το gold earned kk Obviously a mofo. Quote
xTsili Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ναι ok. Μια φορά πήγα σε solo lane σε premade ranked και έκανα triple 1v3. Irelia vs Twitch + Kog + κάτι ακόμα... Και μου κάνανε και exhaust/ignite. ρε ζώο τότε ήταν που έκανα roam με eve και ο seventh jungle με fiddle (!) και κάνουμε με τον seventh ks το red του rammus,και κάνουμε 3 άτομα gank στο kog κλασσικά σκάει twitch rammus,ρίχνουμε τον kog (κλασσικό ks βασίλη),ο seventh πέφτει απτο ποντίκι και δίνει double buff στον twitch (τρίτη φορά μεσα σε ένα τέταρτο που πάει για gank και δίνει double buff) και μετά ρίξαμε και το ποντίκι και τον rammus κλασσικά εγώ έκανα dmg εσύ κράταγες το q,boring story.Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο game ;p Quote
`Vaxil Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ρε ζώο τότε ήταν που έκανα roam με eve και ο seventh jungle με fiddle (!) και κάνουμε με τον seventh ks το red του rammus,και κάνουμε 3 άτομα gank στο kog κλασσικά σκάει twitch rammus,ρίχνουμε τον kog (κλασσικό ks βασίλη),ο seventh πέφτει απτο ποντίκι και δίνει double buff στον twitch (τρίτη φορά μεσα σε ένα τέταρτο που πάει για gank και δίνει double buff) και μετά ρίξαμε και το ποντίκι και τον rammus κλασσικά εγώ έκανα dmg εσύ κράταγες το q,boring story.Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο game ;p Νικήσατε ; Quote
Fortuna Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ρε ζώο τότε ήταν που έκανα roam με eve και ο seventh jungle με fiddle (!) και κάνουμε με τον seventh ks το red του rammus,και κάνουμε 3 άτομα gank στο kog κλασσικά σκάει twitch rammus,ρίχνουμε τον kog (κλασσικό ks βασίλη),ο seventh πέφτει απτο ποντίκι και δίνει double buff στον twitch (τρίτη φορά μεσα σε ένα τέταρτο που πάει για gank και δίνει double buff) και μετά ρίξαμε και το ποντίκι και τον rammus κλασσικά εγώ έκανα dmg εσύ κράταγες το q,boring story.Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο game ;p Για το ίδιο λέμε μόνο που ήσασταν 4 άτομα mid και εγώ έκανα solo push top και μου την πέσανε τρία άτομα. Quote
Recommended Posts