mythosksia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Geia sas psaxno edw k kairo gia pack k exw vri polla alla einai gemato bugs.. thelw kapios an mbori na mou dosei kapio link na min exei para polla bugs an ginete vevaia ... Quote
0 Flash™ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 File mou etoimo pack edw mesa den tha breis na min exei bug. ektos apo ayto ama theleis mathe na kaneis compile oste na eisai ok.. uparxoun ta panta share mesa sto forum... Quote
0 mythosksia Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 diladi an kanw complie dn tha exei bugs ?? Quote
0 FighterBoss Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 diladi an kanw complie dn tha exei bugs ?? Αν μάθεις java τότε ΙΣΩΣ καταφέρεις να τον κάνεις bugless. Quote
0 sokianos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 kata tin gnwmi m s exw dio gnomes 1) kaneis upomoni mathaineis apo java code ktlp dld compile 2) vrikseis ena pack oti client 8es l2j i l2off kai agorazeis prose3e omws pare gnomes poles prin agoraseis otidipote Quote
0 Banana007 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 loipon, epidi m fenete oti den 3erete pou sas pan ta 3 as poume merika pragmata. compiler einai ena programa to opoio metafrazei tis entoles tou programatos sas se 0 kai 1 dld glosa mixanis. auto pou prepei na ma8ei einai na grafei kodika! oson afora to na agorasei pack grameno se java prosopika to 8eoro autoktonia. kalitera na parei to teleuteo rev tou l2j kai na kanei alages monos tou ekei pano. tr gia ta off pack epidi oloi stin arxi akoume off kai fantazomaste ton 8eo na grafei kodika min psaronete. prosopika logo oti eimai ma8itis ton epal ema8a se idietera na grafw pascal. i sinexia itan poli apli. xriastika 2-3 meres gia na ma8w java(fisika diabasa biblia gia na ginei auto) kai ligo argotera 3ekinisa c kai c++. ara epidi ola einai 8ema diabasmatos afiste ta forum kai to internet kai ani3te ta bibilia! Quote
Question
mythosksia
Geia sas psaxno edw k kairo gia pack k exw vri polla alla einai gemato bugs..
thelw kapios an mbori na mou dosei kapio link na min exei para polla bugs an ginete vevaia
...
5 answers to this question
Recommended Posts