Natsu Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Pite m ligo pio Interlude pack einai kalitero apo free/private apo fix kai lipa. :P Quote
0 FighterBoss Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=201335.0 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=195594.0 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=195582.0 Και πόσα άλλα Έλεοσ... Quote
0 TsIpIzTiK® Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 dn exi pari to mati m kapio pack/free project/private interlude pou na einai telio xoris oute 1problem osi exone ta kratane gia tous eaftous tous kai dn ta poulane i moni lisi gia ena perfect pack einai L2OFF ama apofasisis na to xrisimopieisis 8a sou protina na diabasis kapia pragmata gia afto kai san mia grigori pliroforia dn exi kamia sxesi me l2j einai enteloc diaforetika Quote
0 Natsu Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 dn exi pari to mati m kapio pack/free project/private interlude pou na einai telio xoris oute 1problem osi exone ta kratane gia tous eaftous tous kai dn ta poulane i moni lisi gia ena perfect pack einai L2OFF ama apofasisis na to xrisimopieisis 8a sou protina na diabasis kapia pragmata gia afto kai san mia grigori pliroforia dn exi kamia sxesi me l2j einai enteloc diaforetika to 3erw aplos pistevo gia l2off 8eli arketi gnosi+arketa kalo pc me windows server :P 8a paramino se l2j.. Quote
0 TsIpIzTiK® Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 to 3erw aplos pistevo gia l2off 8eli arketi gnosi+arketa kalo pc me windows server :P 8a paramino se l2j.. ma8e java kai arxise na ftiaxnis to diko s se kana 12mino eisai ok Quote
0 Natsu Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ma8e java kai arxise na ftiaxnis to diko s se kana 12mino eisai ok 3erw arketa apo java ala edw sto forum exi ta misa toulaxiston fix bug/hack (pes m pio ap ta 2 pack lene l2acis h l2frozen?) Quote
0 TsIpIzTiK® Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 3erw arketa apo java ala edw sto forum exi ta misa toulaxiston fix bug/hack (pes m pio ap ta 2 pack lene l2acis h l2frozen?) to l2acis 8a gini tromero pack alla epidi aftos pou tin exi einai monoc tou argi Quote
0 Natsu Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 to l2acis 8a gini tromero pack alla epidi aftos pou tin exi einai monoc tou argi Gia to frozen? lei to pack gt to kano test kai exi polla kai pistevo oti einai kalo. Quote
0 Xanderॐ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Apo apopsi epagelmatismou to acis einai to kalitero afti ti stigmh. Apla argei ligo sto development. Quote
0 Lineal Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Gia to frozen? lei to pack gt to kano test kai exi polla kai pistevo oti einai kalo. Nai kala pou arxhses ta test k esu . Eides ola ta event kai einai kalo les ... File toso kairo p blepw ta post s sto mxc..afta ou aresoun ta custom pragmata .. kai ola ta events kai afta etoima..ara pare frozen kai mhn kaneis askopa topics.Kai gia help sto forum tous oxi edw Quote
0 Azumaril$ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 kalitero acis, ala entaksei egw sti 8esi sou 8a protimousa na ksekinisw l2j. Edw exei posa fixes na ta peraseis, kai eksalou den tha xriasteis na ksereis kai java mono ta vasika na pernas java codes klp. den ine kai diskolo, apla vevea iparxoun bugs pou dn exoun ginei shares ta fix tous edw. ekei ine to problem, tha xriasteis ligo psaksimo doulia+peiramata ekei Quote
0 Natsu Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Nai kala pou arxhses ta test k esu . Eides ola ta event kai einai kalo les ... File toso kairo p blepw ta post s sto mxc..afta ou aresoun ta custom pragmata .. kai ola ta events kai afta etoima..ara pare frozen kai mhn kaneis askopa topics.Kai gia help sto forum tous oxi edw pou 3eris ec ti mou aresi kai ti oxi?? pou kolane ta event?? to oti kano topic edw na me help me kapia pragmata den simeni oti goustaro ta trela custom giafto min sxoliazis pisw ap to pc sou akire mas thn ides kai developer... Rotisa pio pack einai kalo den ekana oute topic gia frozen oute gia acis. Quote
0 Flash™ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 File mou to kalutero pack mexri stigmis akoma kai provlima na exeis.. einai to acis.. mporeis na kaneis download to pack kai oti provlima breis na to kaneis post sto forum tous kai oti briskeis kai tha to psa3ei kai ekeinos kai tha to fixari me ton kalutero tropw. na 3ereis omws oti to pack ayto to kanei official. diladi to pack den exei customs. exei ta skill tou IL full kai oti provlima kai ana breis tha to fix otan exei brei ton kalutero tropw... mporei na min kanei sinexeia update alla to psaxnei para poly kala kai einai para poly kalos.. Quote
Question
Natsu
Pite m ligo pio Interlude pack einai kalitero apo free/private apo fix kai lipa. :P
12 answers to this question
Recommended Posts