Jump to content

bleo8onhs

Members
  • Posts

    10
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Feedback

    0%

About bleo8onhs

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

bleo8onhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Φίλε μου τα dll που κατεβάζουμε από που είναι? Εσύ τα πακετάρισες ή είναι από άλλο patch? Μήπως και βρούμε και λύση για το oog.
  2. Indeed it works. Maybe they tested it in lan and forget to take the option out of the final release. I use divine but thanks anyway!
  3. It doesnt work for ig 1.92. And why it should work? You are making the pc loopback at 192.168.1.20 which is nothing. The trick was working cause walker was free in a server i dont remember. Its ip we should enter, but it doesnt work anymore.
  4. Τα νούμερα του l2wh δεν είναι πάντα σωστά. Πχ, αυτά που δίνει για τα tatoo είναι εντελώς λάθος. Τέλος πάντων, αν κάνετε ένα search για δεσμευμένη πιθανότητα, θα βρείτε πως βγαίνει.
  5. Φίλε μου οι πιθανότητες αυτό σημαίνουν. Απλά όταν δίνεις μια πιθανότητα, πρέπει να αναφέρεις και το ελάχιστο δείγμα. Είναι σαν σφάλμα. Δηλαδή σε 3 κομμάτια, μπορεί και τα τρια να γίνουν, μπορεί και τα τρία να σπάσουν. Στα 300 όμως, στάνταρ τα 200 θα γίνουν. Αυτό σημαίνει 2/3 επιτυχία, που ισχύει στον official, διαπιστωμένο και πρακτικά και τυπικά. EDIT: Πρόσεξε όμως, το 2/3 του official δεν σημαίνει ότι τα 2/3 θα πάνε στο 16. Σημαίνει ότι κάθε φορά που κάνεις enchant έχεις πιθανότητα 2/3 να πετύχει. Αυτό με συνεχόμενα enchant, σημαίνει ότι ένα όπλο για να φτάσει στο 16 έχει περίπου 2-5% πιθανότητες. Θα ποστάρω τον τύπο κάποια στιγμή. Καλημέρα.
  6. Παρεξήγησες το θέμα. Δεν αναφέρομαι στο hlapex συγκεκριμένα αλλά γενικά σε όλα. Αν το blackbook of hlapex είναι το πιο οργανωμένο site, τότε, δεν βλέπω μεγαλύτερη ανάγκη από τη βελτίωση του site...
  7. Δουλεύει στο bnb το hLaPex? Αν ναι το δοκίμασε κανείς? Τι μπορείς να κάνεις?
  8. Επειδή είμαστε Έλληνες, ελληνικά θα το γράψω και να πάνε να πνιγούν οι ξένοι. Τα ρώσικα, τα μεταφράζουν αυτοί? Στο forum σήμερα μπήκα και το βρήκα από το gamehaqs. Το ίδιο δεν μου άρεσε και στο gamehaqs, το ίδιο και δώ. Γιατί δεν φτιάχνετε site με κατηγορίες για κάθε παιχνίδι, για exploits και bots, όμορφα και νοικοκυρεμένα. Γιατί στο forum, δεν βρίσκεις άκρη με τίποτα. Πχ, σήμερα άκουσα πρώτη φορά για το hLaPex. Δεν κατάφερα να βρώ ένα guide της προκοπής όμως. Ούτε ένα newbie. Ούτε τι είναι δεν καταλαβαίνεις αν δεν ψάξεις πολύ. Και δεν αρκεί αυτό που γράφει κάποιος, packet sender ή κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο θέλει χρόνο, χώρο, και άλλα πράγματα. Κάντε μια προσπάθεια όμως, και είμαι σίγουρος ότι κόσμος να βοηθήσει υπάρχει. Εγώ είμαι μέσα, από exploiting δεν ξέρω, από walker ότι θέλετε όμως. Kαι τεχνικά θέματα, web design κ' ετσι. ;D
  9. Ρε παλικάρια, αυτό δεν είναι exploit! Στατιστική είναι! Και κακή μάλιστα! Ο official έχει 2/3 πιθανότητες να πετύχει το enchant. Και όταν το ανακοίνωνε και πριν. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις 3 όπλα +15, τα 2 θα γίνουν +16. Όμως επειδή η στατιστική είναι πονηρή επιστήμη, και είναι πολύ πιθανόν να σπάσουν και τα τρία, το δείγμα πρέπει να είναι μεγαλύτερο. Δηλαδή από τα 30 όπλα, θα ανέβουν τα 20. Η δικιά μου γνώμη και εμπειρία είναι ότι η πιθανότητα αυτή δεν ισχύει στην διάρκεια της μέρας, αλλά στο σύνολο ημερών. Δηλαδή, σε τρείς μέρες, τις δύο τα enchant πιάνουν. Έχω κάνει πολλά overenchants στον devianne, κυρίως d και άνω του +8. Το δικό μου bonebreaker ήταν +14 και έσπασε στο 15, ενώ έφτιαξα και 2 yaksa +8 μεταξύ άλλων. Ένα d dagger +10, όπως και ένα τόξο κτλ. Υπάρχουν μέρες που όλα κουμπώνουν κανονικότατα μέχρι και το 10, και υπάρχουν μέρες που όλα σπάνε στο 4. Έχει διαπιστώσει κανείς κάτι τέτοιο?
×
×
  • Create New...