Jump to content

Tarakssias

Members
  • Posts

    31
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by Tarakssias

  1. mporei kapios na me Help me to git pos kanw build otan alaksw kati kai ama mporw na kanw instal to database me Navicat kai oxi me afto to HeidiSQL. Ama mporei kanenas na mou stilei l2j h5 Source opos itan ta palia tis l2j episeis tha voithisei. Euxaristw apo tora.
  2. Έκανα ένα φορμάτ στον υπολογιστή μου lithike το προβλημα. Σας ευχαριστώ για την βοηθια σας :)
  3. Κανένα σφάλμα δεν μου βγάζει μόνο ότι δεν μπορεί οι άλλοι να μπούνε στον σέρβερ μου τώρα θα ανιξω και το πορτ που λες αλλά και πιο παλιά τo είχα ανιχτό 9014 . νομίζω πως κάτι πεζει και με το UPnP
  4. Παλαιότερα με τα αλλα έχω ανοίξει L2j H5 σέρβερ χωρίς κανένα πρόβλημα, τώρα κάτι ξεχνάω η έχει αλαξει κάτι τo όπιο δεν μπορώ να βρω μόνοs μου μπορεί καπιοs να με βοηθήσει Θέλωna δοκιμάσω το κενούργιο pack. Ευχαριστώ οπιον το διαβάσει και πει την γνωμήτουs από τώρα ! ανεβάζω φωτογραφίες από όλα όλα μπορεί να φταίνε.http://postimg.org/gallery/qaamav44/
  5. Οκ σας Ευχαριστώ όλους οσους γράψατε στο topic μου και ελπίζω να βοηθήσει και αλους.
  6. A ok apla se alla pack den m to ekane. malon itan gtp.
  7. StartServer.bat σε 66 sec και CPU στη bat 90-100% μέρα από το Βατ 0-8%
  8. Οχι τι ωρα που δουλευει ο σερβερ. μέχρι να φορτώσει το startserver bat .
  9. με καλύπτει από τα 5m+ πήγε στα 105 sec αλλά το CPU πάλι στο 100% .Eδαξη θα είναι λιγότερο χρονικο διάστημα. καμία καλή Συμβουλή αλλοι ?
  10. δεν έχω πειράξει τίποτα τα μόνο τα Npc, Congif, και Farm Area και καποια στα mod sta XML, HTML kai Script Ton Custom NPC όλα αυτά τα έxω δοκιμαι και σε αλλά h5 pack χωρίς κανένα πρόβλημα, απλά πέρασα l2j για να έχω το SVN για να περάσω ένα Code του Never More για pvp Area. (Ακόμα δεν το επιχηρισα)
  11. Kολάει όταν αφήνω τον παιχτη μου μέσα στο για πόλη ώρα.Όταν τον αφήνω να λιτουργη χωρίς να κάνω τίποτα και το μου παι O δικός μου είναι 500Gb sata3 ταχύτητα δεν ξέρω έχει 200 gb ελυθερο. Θα ανιξώ πιο μετά το υπολογιστή να σου πω και ταχύτητα του. Eικονική μνήμη Από που την απενεργοποιω ? Για να δοκιμάσω.
  12. @echo off title Game Server Console :start echo Starting L2J Game Server. echo. java -Djava.util.logging.manager=com.l2jserver.util.L2LogManager -Xms1024m -Xmx1024m -cp ./../libs/*;l2jserver.jar com.l2jserver.gameserver.GameServer REM NOTE: If you have a powerful machine, you could modify/add some extra parameters for performance, like: REM -Xms1536m REM -Xmx3072m REM -XX:+AggressiveOpts REM Use this parameters carefully, some of them could cause abnormal behavior, deadlocks, etc. REM More info here: http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/tech/vmoptions-jsp-140102.html if ERRORLEVEL 2 goto restart if ERRORLEVEL 1 goto error goto end :restart echo. echo Admin Restarted Game Server. echo. goto start :error echo. echo Game Server Terminated Abnormally! echo. :end echo. echo Game Server Terminated. echo. pause
  13. τίποτα όλα καλά να πάνε με τον σέρβερ σου! καλό βράδυ
  14. Σου είπα που να να βρεις Πληροφοριες Το πρωτο μου post στο topic σου.
  15. Έξω ξανά δοκιμάσει το σε αλλά H5 packs to Geodata. Το geodata μου είναι το απλό του L2j αν θυμάμαι καλά. θα δοκιμάσω. Δεν πεζή να ανευένη τόσο το CPU 4 X 3.2 Ghz (90-100%)( μέχρι να φορτώσει το start server.bat) 5 min me geodata και χρησιμοπεί 3-4 gb ram από 12 gb. δεν πιστευω πως πρέπη να κουράζετε και ιδιετερα το CPU. Σκέφτομαι μήπως Από L2j εχουν κανει καποιο λαθος με το SVN (java).
  16. Για Items και τιμές και items pou να τα αγοράζουν τα φτιάχνης από XML και είναι πανευκολο! τα HTML είναι λίγο πιο περίπλοκα στο να τα διάβασης , αλλά είναι μόνο ικονίδια και σιδεταγμένες άμα νοηθείς από υπολογίστε είναι πανεuκολο απλες συντεταγμένης δίνης.
  17. Δεν ξέρω ποιον χρησιμοπής. στήλη μου link να σου πω. Αλλά λογικά από τα XML Που έχειs πάρη μαζί με εκείνων είναι.
  18. Γιατι δεν διβαζής εκεί που ποστάρης ??? με το που μπαίνεις στο ([Request] Dev Help [L2J] Gr) λεει [FAQ] - (Προβλήματα που έχουν ήδη απαντηθεί, διαβάστε τα πριν ρωτήσετε κάτι.) επίσης έχει έτοιμους να μην μπλέκεις με τα XML και τα HTML.
  19. Άμα δεν φτιάξη όταν ξανπεράσης το Eclipse. Τότε δεν περνάς σωστά το Subclipse. Help>instal new softwere...>add name: Subclipse location: http://subclipse.tigris.org/update_1.8.x
  20. Oχι από την αρχή με το που περάσω το Geodata αρχίζη. Aπό 1:30 σε 5 min + Η ram δεν έχει πρόβλημα 12Gb 1333. Tο pack μου είναι το τελευτεο L2J από SVN Eclipse. Όλα σωστά περασμένα. Σκευτομουν μήπως έχει σχέση το Angle paths ("smart") αλλά και που το εκλησα δεν ιδα διαφορά στην επανακίνηση.
×
×
  • Create New...