Jump to content

slone

Members
  • Posts

    12
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About slone

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

388 profile views

slone's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Baggo αυτο ειναι το CharacterCreate.java μπορεις να το κοιταξεις; https://pastebin.com/rPuRPhty
  2. οκ ty φίλε για την βοήθεια και την εξήγηση. !!
  3. παράδειγμα έκανα αυτό τώρα και μ έβγαλε links τα οποία είναι dead.
  4. dragon armors κτλπ.. δεν έχω κάποια προτίμηση .. απλά αν έχεις links που δουλεύουν κανε μ μια χάρη και στείλε μ τα links .
  5. Ξέρω ότι είναι χιλιοερωτημένο αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι ή βρήκα αλλά χωρίς να δουλεύουν τα download links. Και ερωτώ , μήπως υπάρχει κάτι κάπου ή κάποιος να μ στείλει customs armors για interlude[l2jfrozen] με σωστό download link και sql μέσα στον φάκελο?
  6. Το έχω κάνει αυτό φίλε... αλλά δεν δουλεύει αυτό εννοώ. Κάτι άλλο φταίει και δεν μπορώ να το βρω.
  7. δυστυχώς όχι :(.. αααα τέλος πάντων ευχαριστώ.. :)
  8. Τελικά άλλαξα το fire.dll από άλλο patch και διορθώθηκε.. το θέμα όμως με τα lvl έμεινε... δεν καταλαβαίνω γιατί.. @'Baggos' Έχει config για true/false αλλά αυτό εννοώ ότι δεν το πιάνει . Τώρα για τα άλλα που γράφεις φίλε μ [και ευχαριστώ που απαντήσατε] δν τα βρίσκω που είναι ?
  9. Καλησπέρα παιδιά 2 ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. [l2jfrozen] Πάω να μπω στον σερβερ και μ γράφει το l2.exe σταμάτησε να λειτουργεί γιατί Μπαίνω στο system, το βρίσκω, το διαγράφω και μετά μπαίνω κανονικά στον σερβερ.. Όταν όμως πάω να κάνω teleport σε 2 περιοχές που τις έχω farmzones 1 και 2 μου πετάει critical error και δεν με αφήνει να ξανά μπω με αυτόν τον παίχτη. στο critical error γράφει αυτό Και 2 ενώ έχω αλλάξει το customstartinglvl να ξεκινάνε όλοι 1 lvl , όταν κάνω new char το κάνει lvl 80 κατευθείαν. Συγγνώμη αν αυτά που ρωτάω είναι βλακείες αλλά όντως δεν μπορώ να τα βρω.
×
×
  • Create New...