Jump to content

Pios pezei kaliteri mpala stin eurwpi;  

9 members have voted

1. 1. Pios pezei kaliteri mpala stin eurwpi;

• Paok
      4
    • Aris
      5

Recommended Posts

Posted

Γεία σε όλους διμηούργισα αυτό το τόπικ για να μου πείτε την άποπση σας για την εύρωπαικη πορεία του Αρη..Εγώ πιστεύω οτι ο άρης είναι μια καλή ομάδα πέζει καλό ποδόσφαιρο το μόνο μειωνέκτημα που έχει είναι το οτι δεν πεζεί συνεχεία καλή μπάλα..πάρα μόνο στην ευρώπη.Στην Ελλάδα δεν πιγαίνη καλά και γιαυτό κινδυνευεί να μην παεί του χρόνου στην ευρώπη,πιστευώ αυτό ειναι ενα μηονέκτημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί φέτος έδωσε πολλούς βαθμούς στην Ελλάδα..Και τι πιστεύεται για την ατμόσφαιρα π διμηουργούν οι φίλοι του αρη..Θέλω να μου πείτε τι πιστέυεται και παρακαλώ πολύ να μην κάνετε ηβριστικά σχόλια..Χαρακτηρίστετο ώπος θέλεται αλλα παρακαλώ μην κάνετε ηβριστικά σχόλια..

1z9mph.png

34rg87q.jpg

2rrm6ph.jpg

345ekxe.jpg

6puecp.jpg

Posted

Φίλε,είμαι από Πύλο,ένα χωριό στη Μεσσηνία και σε πληροφορώ πως υπάρχει οπαδός του Άρη ΚΑΙ εδώ ;)

Posted

Μούγκες και λαγοί.Σας κάνουν οι Ηρακλήτες ότι θέλουν.Άντε μαζέψτε 2000 16χρονα στην 3 να χαρείτε.

μαλάκα,άλλαξε άβαταρ,στο είπα και χτες.
Posted

αντε ρε αρωστεια!!!

σε ολα τα πεταλα της γης για σενα!

απο το φρουριο δεν περναει κανεις..

@MD σε ολη την ελλαδα εχουμε! ;)

Posted

αντε ρε αρωστεια!!!

σε ολα τα πεταλα της γης για σενα!

απο το φρουριο δεν περναει κανεις..

@MD σε ολη την ελλαδα εχουμε! ;)

λουλζ!
Posted

μπράβο του, έκανε μια καλή χρονιά στην ευρώπη. όλη ξέρουμε ότι είναι μέχρι εκεί.

δεν μιλάω για το πρωτάθλημα γιατί θα αρχίσετε με τις διαιτησίες (γνωστή καραμέλα).

άμα είχε έστω και λίγο διάρκεια, θα έλεγα εντάξει.

Posted

μπράβο του, έκανε μια καλή χρονιά στην ευρώπη. όλη ξέρουμε ότι είναι μέχρι εκεί.

δεν μιλάω για το πρωτάθλημα γιατί θα αρχίσετε με τις διαιτησίες (γνωστή καραμέλα).

άμα είχε έστω και λίγο διάρκεια, θα έλεγα εντάξει.

Μην είσαι μαλάκας σαν αυτούς ρε..

Να είσαι αντικειμενικός..δε θα γίνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε επειδή μας κάνουν προβοκάτσιες και στήνουν προπαγάνδες...