Choose the correct Options
0 of 26 Questions completed
Questions:
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
0 of 26 Questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Average score 

Your score 

\(\frac{25}{36} \div \frac{10}{9}\)
Look at these number : 0.2, 2.5, 2.6, 6.1. Choose two numbers from the box to complete the addition sentence. ______+______= 2.7
2.5 + 0.2 = 2.7
Evaluate 428.65 + 500.5
428.65 + 500.5 = 929.15
Evaluate \(\frac{3}{7} + \frac{1}{7} + \frac{2}{7}\)
Solve \(1 + 3 \times 8 \div 2\)
Tamana bikes 2.2 km each school day. In total how far will Tamana bike over 10 school days?
A chef bought 6.6kg of almonds and 5.8kg of pecans. How many kg of nuts did the chef buy in all ?
6.6 + 5.8 = 12.4 kg
A builder needs 6 nails to finish a project. If the nails come in packages of 6. How many packages should the builder purchase ?
Number of packages should the builder purchase =
Maya had 9.2 grams of pepper. Then the used 5 grams of pepper to make some scrambled eggs. How much pepper does Maya left with?
Pepper Mayo have = 9.2 – 5 = 4.2 gram
A carpenter bought a piece of wood that was 4.8cm long. Then he sawed 0.9cm off the end. How long is the piece of wood now?
4.8 – 0.9 = 3.9 cm
Ravi’s science class puts weights on a scale during an experiment. Each weight weighs 8.4kg. If the class puts 2 weights on the scale at the same time . What will the scale read?
Reading of the scale =
A birthday card costs Rs 2.37. How much would it cost to buy 4 birthday cards ?
Cost of 1 card = Rs 2.37 Cost of 4 cards =
Each piece of a cardboard is 0.4cm thick. If Rajesh stacks 7 pieces of cardboard on top of one another, how thick will the stack be ?
Thickness of the stack =
The population of a village is 78692. Out of which 29642 are men and 28167 are women and remaining are children. Then the number of children is
Total number of men and women = 29642 + 28167 = 57809 Number of children = 78692 – 57809 = 20883
Find the smallest number by which 81 must be divided to obtain a perfect cube
So, the smallest number is 3.
Simplify : \(25 \times 8358 \times 4\)
Average age of A,B,C is 10 years. If the average age of A and C is 9 years, then how many years old is B ?
Which one of the following is divisibility by 25 ?
Divide 50 by half and add 20 from the same, subtract 35. What do you get ?
A shop has 239 toys. Seventy more toys were bought in. Then 152 of then were sold. The number of toys left was
Number of toys = 239 +70 Left toys = 239 + 70 – 152
In the product \(3759 \times 9573\) the sum of ten’s digit and unit’s digit is
Sum of ten’s digit and unit’s digit is = 0 + 7 = 7
In which of the following divisions will the remainder you get when you divide 176 by 3 ?
What should be added to the product \(103 \times 301\) to get 30113 ?
So, 100 is to be added to get 31103
What should be subtracted from \(101 \times 101\) to get 10101 ?
Required number = 10201 – 10101 = 100
Which operation would be used to solve the problem ? If Jonathan has four candy bars, Rudy has three candy bars and Duncan has 26 candy bars. How many candy bars do they have altogether ?
The result of adding two or more numbers is