Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδια αναρωτιεμε τι armor να κατσω να βγαλω...πραγματικα pvp ή pve armor?

μιλαω παντα για τελικη armor στο game με την οποια θα μπορω να παιζω και ξυλο δηλαδη μην μου πειτε: "απλο αμα θες να παιζεις pvp βγαλε pvp armor αμα θες μονο farm βγαλε pve armor..."

ναι αλλα αυτο που πραγματικα θελω να ρωτισω ειναι ΑΞΙΖΕΙ να βγαλω 50αρα pvp armor γιατι οπως εχω παρατιρισει η 50ara pvp αρμορ δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει στο game...δηλαδη υπαρχουν pve αρμορς

που δινουν σχεδον τα διπλασια στατους ακομα και απο τις 55αρες pvp armors!!! (αν και ποτε δεν σκεφτικα να βγαλω 55αρα γιατι δεν κανει σετ)

εσεις τι λετε? τωρα θα μου πειτε ναι αλλα δινει pvp defence...ναι αλλα αυτο το pvp defence που δινει το περνω απο τις pve armor επειδη δινουν περισσοτερο physical def...magic ressist ktlp...

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

πραγματικα  σε συμβουλευω να βγαλεις pve armor σταντε!!!(btw βλεπω ειναι παλιο το thread  αλλα σε περιπτοση που χρειαζεσε ακομα την συμβουλη εσυ η καποιος αλλος... λεω να πω και εγω την γνωμη μου). το αιων το θεωρω ποιο πολυ pve παιχνιδι και αν θες να εισαι υπολογισιμος τοτε πρεπει να παιζεις στα δαχτυλα ολους τους αλους τομεις εκτος απο το pvp. αν καταλαβαινεις το αιων, θα δεις οτι ειναι πολυ σπανιο να πας abyss μονος σου και να παιξεις pvp με εναν! συνηθος πατε ανα ομαδες οποτε εκει δεν δινεις ιδιαιτερη βαση στο gear απο οτι στο formation της ομαδας και την τεχνικη! θα ξοδεψεις αμετρητες ωρες στο παιχνιδι σαν pve παρα οτι αλλο! καποια στιγμη θα εχεις την δυνατοτητα βεβαια να εχεις και τις 2 αρμορ αλλα πρωτος στοχος ειναι οτι pve εξτρα μπονους μπορεις να εχεις! επαιζα αιων απο cbt και το συνεχισα για αρκετα χρονια, 2-3 δεν θυμαμαι... απεχω πολυ καιρο απο το αιων οποτε δεν ειμαι ενημερωμενος για τις τελευταιες προσθηκες αλλα σιγουρα το σκεπτικο του παιχνιδιου παραμενει ιδιο! φιλοι μου που παιζουν ακομα official και που επαιζαν θεωρουν και αυτοι αρχικο στοχο το pve gaming!!!

εγω για του λογου το αληθες ξεκινησα σαν cleric γιατι ειχα ποιο ευκολο σολο exp και ποιο πολυ ζητηση σε parties για instances κλπ... ομως με το περασμα του καιρου κουραστικα να παιζω support.. (αν και ο cleric πιστευω ηταν αρκετα op σε 1ν1!!!).

anyway ελπιζω να βοηθησα καποιον με την αποψη μου οσο ελειπης και αν ηταν!!! συγχωρατε με αλλα ειναι πολυς ο καιρος οπως ξαναειπα που απεχω απο το παιχνιδι!!! συντομα ομως θα ξανα αρχισω οποτε καθε προταση ανοιχτη :P(παντα για private σερβερ μιας και δεν εχω ορεξη και δυνατοτητα να ξαναπερασω το καψιμο που ειχα περασει καποτε σε αυτα τα παιχνιδια!!!)

• 4 weeks later...
Posted

PvP armor or PvE?

Καλα επιτρεπεται να κανεις τετοια ερωτηση?? Φυσικα και τα 2... και PvP και PvE...

Την PvE για instances ΒΤ και τετοια την PVP για ξυλο, εγω θα συνιστουσα αν εχεις υπομονη για

PvE miragent set και λοιπα και PvP Εlite Guardian Armor 50 LvL.