Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αυτο δεν σε κανει να φαινεσαι καθυστερημενος,εκτος του οτι θα ξυπνησεις και εσυ

Πίστεψέ με, όχι μόνο θα είσαι ξύπνιος εκείνη την ώρα, αλλά θα τους κοιτάς από μια γωνία για να δεις τι θα κάνουν.

Ειδικά όταν έχεις βάλει για ξυπνητήρι metal ^^

Posted

Πίστεψέ με, όχι μόνο θα είσαι ξύπνιος εκείνη την ώρα, αλλά θα τους κοιτάς από μια γωνία για να δεις τι θα κάνουν.

μου φαίνετε ότι το έχεις κάνει για προσωπικούς λόγους και όχι για τον λόγο που έχει γίνει το τόπικ?
Posted

Πολυ σοβαροτητα επεσε, λες και οσα εβαλα στο τοπικ τα εννοω η προκαλω τον καθενα να τα κανει....  :-X

Posted

Πολυ σοβαροτητα επεσε, λες και οσα εβαλα στο τοπικ τα εννοω η προκαλω τον καθενα να τα κανει....  :-X

Ενταξει,να πουμε ΧΑΧΑΧΑΧΑ για το c/p που εκανες

Ψηνομαι να το κανω

αν και οι ηλιαχτιδες ειναι καλυτερο + ισως προκαλεσει λιγα ψυχολογικα

Posted

Ενταξει,να πουμε ΧΑΧΑΧΑΧΑ για το c/p που εκανες

Οχι να πεις "Χαχαχαχ" αλλα ειτε να πεις αν καποιο σου φανηκε αστειο ειτε να παρεις πουλι απο το τοπικ μου. =]

Posted

Οχι να πεις "Χαχαχαχ" αλλα ειτε να πεις αν καποιο σου φανηκε αστειο ειτε να παρεις πουλι απο το τοπικ μου. =]

Τα ειχα διαβασει ολα παλια και ηταν γαματα

Ηλιαχτιδα the best

ok?

Posted

μου φαίνετε ότι το έχεις κάνει για προσωπικούς λόγους και όχι για τον λόγο που έχει γίνει το τόπικ?

Μην βάζεις στοιχήματα με αδέρφια, ειδικά όταν είναι μεγαλύτερα. Θα βρουν ένα τρόπο να σε νικήσουν (όσο είσαι μικρός)..

Posted

Μην βάζεις στοιχήματα με αδέρφια, ειδικά όταν είναι μεγαλύτερα. Θα βρουν ένα τρόπο να σε νικήσουν (όσο είσαι μικρός)..

έχω αδερφό μικρότερο βέβαια..αν θελήσει θα βρώ και εγώ τον τρόπο..
Posted

Εκτός ότι όλα είναι εντελώς ηλίθια ποιος ο λόγος να κάνεις τους γονείς σου να νομίζουν ότι είσαι καθυστερημένος? Και στην τελική οι γονείς μας, μας γνωρίζουν όλη μας τη ζωή, αν κάποιος από εμάς είναι καθυστερημένος δεν νομίζετε ότι θα το είχαν διαπιστώσει ως τώρα?

Μου φαίνεται ότι όποιος το έγραψε αυτό, έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρει πως να τον αξιοποιήσει.