Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα αλάνια....

Λοιπόν,εχω ενα πρόβλημα και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.

Οπως θα ειδατε και στο title βρηκα αυτον τον σερβερ,ο οποιος ομως ειναι στα ρώσσικα...

οχι μονο η ιστοσελιδα,αλλα και στο gameplay...

Θα ήθελα να ξερω αν γινεται με καποιο τροπο να γινει στα αγγλικα το gameplay...πληρώνω οσο-οσο π λεει ο λογος..

Ευχαριστώ

Posted

Καλησπέρα αλάνια....

Λοιπόν,εχω ενα πρόβλημα και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.

Οπως θα ειδατε και στο title βρηκα αυτον τον σερβερ,ο οποιος ομως ειναι στα ρώσσικα...

οχι μονο η ιστοσελιδα,αλλα και στο gameplay...

Θα ήθελα να ξερω αν γινεται με καποιο τροπο να γινει στα αγγλικα το gameplay...πληρώνω οσο-οσο π λεει ο λογος..

Ευχαριστώ

to exoun alla3ei meso tou system ,dn 3ero pos ginete na to diorthoseis an kai dn nomizo na ginete (alla afou dn 3ero kalitera na min milao ) i simvouli mou ine na zitiseis apo ton gm Or admin na ftia3ei kai ena system sta agglika.ego auto tha ekana .an dn 3erei agglika ,asta na pane
Posted

to exoun alla3ei meso tou system ,dn 3ero pos ginete na to diorthoseis an kai dn nomizo na ginete (alla afou dn 3ero kalitera na min milao ) i simvouli mou ine na zitiseis apo ton gm Or admin na ftia3ei kai ena system sta agglika.ego auto tha ekana .an dn 3erei agglika ,asta na pane

afou de ksereis,giati tou les mparoufes?

loipon anoikse to lineage,peigene options,audio/system,k ekei p leei interface katw akrivws leei russian,epelekse to k valto english

Posted

φιλε,μακάρι οι gm να εδιναν σημασια σε αυτα που τους προτεινουν οι player... Αν ηταν ετσι,ολα θα ηταν αλλιως... ;)

Σιγα μην κατσει ο Ρωσσος να ακουσει εμενα αναμεσα σε 2k αλλους ρωσσους και σιγα μην φτιαξει ενα αλλο πατς μονο για αλλους [Εξω απο Ρωσσία]..σιγα μην τον νοιαξει... :P

Posted

φιλε,μακάρι οι gm να εδιναν σημασια σε αυτα που τους προτεινουν οι player... Αν ηταν ετσι,ολα θα ηταν αλλιως...

Σιγα μην κατσει ο Ρωσσος να ακουσει εμενα αναμεσα σε 2k αλλους ρωσσους και σιγα μην φτιαξει ενα αλλο πατς μονο για αλλους [Εξω απο Ρωσσία]..σιγα μην τον νοιαξει...

afou de ksereis,giati tou les mparoufes?

loipon anoikse to lineage,peigene options,audio/system,k ekei p leei interface katw akrivws leei russian,epelekse to k valto english

Το εψαξα φιλε,Δεν εχει Russian,αλλα εχει ηδη προεπιλεγμενο το "english"

τhanks.