Sοfos Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Kάτι ξέρει ο φινίτο για να σου λέει ι5.Είναι όντως καλός CPU απλά αυτός ο γκέι δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει λόγω Motherboard,αν δεν κάνω λάθος :Ρ Το ξέρω οτι κάτι ξέρει για αυτό τον εμπιστεύομαι και πιστεύω να μου βγει σε καλό..!! :D Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πως να βρω τσάμπα OS :P Quote
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Το ξέρω οτι κάτι ξέρει για αυτό τον εμπιστεύομαι και πιστεύω να μου βγει σε καλό..!! :D Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πως να βρω τσάμπα OS :P Kατέβασε τα Windows7 και κάνε πμ τον Phoenix4 για να σου πει πως θα αποφύγεις το να σε πάρουν χαμπάρι. Quote
Reptant_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kάτι ξέρει ο φινίτο για να σου λέει ι5.Είναι όντως καλός CPU απλά αυτός ο γκέι δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει λόγω Motherboard,αν δεν κάνω λάθος :Ρ Οχι,πηρα motherboard και ειναι μια χαρα το PC δεν καταλαβαινει τιποτα,πραγματικα Το ξέρω οτι κάτι ξέρει για αυτό τον εμπιστεύομαι και πιστεύω να μου βγει σε καλό..!! :D Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πως να βρω τσάμπα OS :P Θα σου βρουμε εμεις,σιγα Kατέβασε τα Windows7 και κάνε πμ τον Phoenix4 για να σου πει πως θα αποφύγεις το να σε πάρουν χαμπάρι. Ενα ειναι το κολπο:Να μην κανεις Windows Updates Quote
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Οχι,πηρα motherboard και ειναι μια χαρα το PC δεν καταλαβαινει τιποτα,πραγματικαΘα σου βρουμε εμεις,σιγαΕνα ειναι το κολπο:Να μην κανεις Windows Updates Τούμπανος ο δικός σου ;) Τέλος πάντων,απλά νόμιζα πως η Windows είχε βγάλει ένα νέο σύστημα για να σε βρίσκουν. Quote
Sοfos Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Οχι,πηρα motherboard και ειναι μια χαρα το PC δεν καταλαβαινει τιποτα,πραγματικαΘα σου βρουμε εμεις,σιγαΕνα ειναι το κολπο:Να μην κανεις Windows Updates Ευχαριστώ πολύ ρε αλάνια :Ρ Άντε 1η Ιανουαρίου στην Eurobank ο Αγιος Βασίλης θα μου αφίσει τον μιστό και μετά.... :D Quote
Reptant_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Τούμπανος ο δικός σου ;) Τέλος πάντων,απλά νόμιζα πως η Windows είχε βγάλει ένα νέο σύστημα για να σε βρίσκουν. Το εχει κανει,οντως απλα δεν κανεις ποτε Windows Update Quote
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ευχαριστώ πολύ ρε αλάνια :Ρ Άντε 1η Ιανουαρίου στην Eurobank ο Αγιος Βασίλης θα μου αφίσει τον μιστό και μετά.... :D Σε καλή μεριά!(εννοώ πρόσεχε πως θα τα τοποθετήσεις χδ) Το εχει κανει,οντως απλα δεν κανεις ποτε Windows Update Ναι αλλά κάτι έλεγε ο φοίνικας πως γίνονται αυτόματα ή κάτι τέτοιο. Quote
Sοfos Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Να σας πω..Τι είναι καλύτερο 32 ή 64 bit? EDIT : Μλκία τώρα είδα τν 4 ραμ. Αρα 64 Quote
Reptant_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Σε καλή μεριά!(εννοώ πρόσεχε πως θα τα τοποθετήσεις χδ)Ναι αλλά κάτι έλεγε ο φοίνικας πως γίνονται αυτόματα ή κάτι τέτοιο. Πρεπει να απενεργοποιησεις τα αυτοματα Updates.Ευκολο ειναι btw , οντως πες καποιον να στα τοποθετησει Να σας πω..Τι είναι καλύτερο 32 ή 64 bit? 64 φυσικα Quote
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Να σας πω..Τι είναι καλύτερο 32 ή 64 bit? Δε ξέρω ακριβώς τη διαφορά τους αλλά νομίζω πως για 64μπιτα χρειάζεσαι καλύτερο PC!Επίσης αναγνωρίζουν πάνω από 3GB RAM και πιάνουν καλύτερες επιδώσεις ! Quote
Reptant_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Δε ξέρω ακριβώς τη διαφορά τους αλλά νομίζω πως για 64μπιτα χρειάζεσαι καλύτερο PC!Επίσης αναγνωρίζουν πάνω από 3GB RAM και πιάνουν καλύτερες επιδώσεις ! Χρειαζεσαι επεξεργαστη που να τα υποστηριζει...ολοι το κανουν μετα το 2006 και ναι,αν εχεις πανω απο 3 gb ram επιβαλλεται Quote
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Χρειαζεσαι επεξεργαστη που να τα υποστηριζει...ολοι το κανουν μετα το 2006 και ναι,αν εχεις πανω απο 3 gb ram επιβαλλεται Αυτό ομολογώ πως δεν το ήξερα.Ψήνομαι να βάλω ΧΡ Professional 64bit. Quote
Reptant_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Αυτό ομολογώ πως δεν το ήξερα.Ψήνομαι να βάλω ΧΡ Professional 64bit. Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να βαλεις Windows XP σε ενα PC που ειναι σχετικα καλο Quote
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να βαλεις Windows XP σε ενα PC που ειναι σχετικα καλο και γιατί αυτό; Quote
Sοfos Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Εμένα μου πρότινε ο θείος μου που είναι σχετικά ποιο "ψαγμένος" από μένα να βάλω τα Linux Ubuntu 10.4 Quote
Recommended Posts