Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

e-wars or my idea? o.O

Ναι με ποιότητα ΑΑ. Θα ήταν ΑΑΑ αλλά είναι ο τσίλις εδώ ~_~

Posted

Τι με νοιάζει στις μπάλες μου ειδικά όταν παίζει shen που κατά την γνώμη μου είναι για την ουρήθρα

θα ήθελες πολύ να δούλευες σαν χειρούργος + νίντζα...

Ναι με ποιότητα ΑΑ. Θα ήταν ΑΑΑ αλλά είναι ο τσίλις εδώ ~_~

κατέντησε παλαιομοδίτικο αυτό το style.QQ

e-wars or my idea? o.O

όχι άραξε,απλά φέρνω λίγη ζωή στο φόρουμ.

Posted

θα ήθελες πολύ να δούλευες σαν χειρούργος + νίντζα...

"Θα" Που σημαίνει ίσως ήθελα να κάνω κάτι ίσως σε μία άλλη διάσταση , όχι εδώ πάντως.

Posted

"Θα" Που σημαίνει ίσως ήθελα να κάνω κάτι ίσως σε μία άλλη διάσταση , όχι εδώ πάντως.

γιατί δεν έχεις την ικανότητα να κάνεις τη συγκεκριμένη πράξη.

Posted

κατέντησε παλαιομοδίτικο αυτό το style.QQ

Αυτή η απάντηση σου που είναι ένα τρόπος άμυνας γιατί απλά δεν έχεις τι να πεις είναι χείροτερα και από αυτά του vaxil να πούμε

Posted

γιατί δεν έχεις την ικανότητα να κάνεις τη συγκεκριμένη πράξη.

Ή κάτι πιο απλό που ο νους σου (γνώστου και ως θύμα) δεν μπορεί να σκεφτεί , δεν θέλω.

Posted

όχι άραξε,απλά φέρνω λίγη ζωή στο φόρουμ.

Μόνος πάντως όχι με αποτέλεσμα να νομίζεις οτί σολάρεις πάλι τις καταστάσεις ενώ δεν.

Posted

Αυτή η απάντηση σου που είναι ένα τρόπος άμυνας γιατί απλά δεν έχεις τι να πεις είναι χείροτερα και από αυτά του vaxil να πούμε

μιας και έχεις ξεμείνει απο απαντήσεις,απέτυχες να trollαρεις κρίνωντας την άποψη μου.sorry son.

Ή κάτι πιο απλό που ο νους σου (γνώστου και ως θύμα) δεν μπορεί να σκεφτεί , δεν θέλω.

υπεκφυγές.

Μόνος πάντως όχι με αποτέλεσμα να νομίζεις οτί σολάρεις πάλι τις καταστάσεις ενώ δεν.

αυτό συμβαίνει συνεχώς και αδιαλήπτως.

Posted

μιας και έχεις ξεμείνει απο απαντήσεις,απέτυχες να trollαρεις κρίνωντας την άποψη μου.sorry son.

Μα δεν προσπαθώ να τρολλάρω καν , αυτό είναι το πρόβλημα με εσένα. Απορώ πως ήταν η ζωή σου πριν μάθεις την λέξη "τρολλ" και πως ταύτιζες το κάθε πράμα

Posted

Μα δεν προσπαθώ να τρολλάρω καν , αυτό είναι το πρόβλημα με εσένα. Απορώ πως ήταν η ζωή σου πριν μάθεις την λέξη "τρολλ" και πως ταύτιζες το κάθε πράμα

κάπως σαν την δική σου ( ; )

με αποτυχημένες απόπειρες trollarismatos χωρίς να έχω την απαράιτητη εμπειρία.

Posted

υπεκφυγές.

Η ηρωνία στην πρόταση σου (πρόταση λόγος που λέει καθώς είναι μονολεκτική όπως συνήθως) είναι πως πράττεις ακριβώς αυτό που λες. Φυσικά δεν σε αδικό κάθως πως να σκεφτείς ή καλύτερα καταλάβεις και αναλύσεις την πρόταση μου με αυτόν τον εγκέφαλο. Ή μήπως όχι ;

Posted

αυτό συμβαίνει συνεχώς και αδιαλήπτως.

Φυσικά και κάνεις σόλο

τις αποτυχίες σου.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...