Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Nq6naHk_a1E&feature=channel_video_title Τι windows χρησιμοποιεί ο τύπος? Έχει Windows 7 έχει βάλει την taskbar των Windows προς τα πάνω και έβαλε τα εικονίδια μίκρα. Έβαλε όλο το γυάλινο θέμα να είναι με full color intensity και έβαλε και το dock (πρόγραμμα να είναι σαν mac και έτσι) windows are customizable meng ^^
Reptant_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 hmm αν με κανει να φαινομαι normal θα εχω 6 αστερια ..
Reptant_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Όχι Κανενα καλο παιχνιδι που υπαρχει σε PS2 αλλα οχι PC?
Vkouk Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 re mlkes tufli iste leei gama tin bolonia eno pezoume me MAKABI axaxxaxaaxxaxaxa
MiҳMasteЯ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Έχει Windows 7 έχει βάλει την taskbar των Windows προς τα πάνω και έβαλε τα εικονίδια μίκρα. Έβαλε όλο το γυάλινο θέμα να είναι με full color intensity και έβαλε και το dock (πρόγραμμα να είναι σαν mac και έτσι) windows are customizable meng ^^ κ εγω θελω!
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Κανενα καλο παιχνιδι που υπαρχει σε PS2 αλλα οχι PC? RPG/Action ~ Kingdom Hearts/2/FF X Shooter ~ Metal Gear Solid 3/Resident Evil 4 Fighting ~ Dragonball Tenkaichi 1/2
Reptant_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 re mlkes tufli iste leei gama tin bolonia eno pezoume me MAKABI axaxxaxaaxxaxaxa Σεβομαστε το προβλημα σου και δεν στο κοπαναμε ^^
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 κ εγω θελω! χαλαρά γίνεται και εγώ το έχω κάνει σχεδόν έτσι απλά δεν έχω βάλει το dock το color intensity το έχω βάλει στο max και η φωτογραφία κάνει μπαμ πάνω στην μπάρα και βλέπεις το χρώμα από μέσα σαν γυαλί
Reptant_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 RPG/Action ~ Kingdom Hearts/2/FF X Shooter ~ Metal Gear Solid 3/Resident Evil 4 Fighting ~ Dragonball Tenkaichi 1/2 Θα τα δω μετα γαμαει αγρια το PS2 emulator :) Για ενα PS3 emu τι specs πρεπει να εχεις;
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Θα τα δω μετα γαμαει αγρια το PS2 emulator :) Για ενα PS3 emu τι specs πρεπει να εχεις; Δεν ξέρω αν και λογικά θα είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ heavy heavy
Recommended Posts