WeirdSituation Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Σοβαρά μπήκατε Mafia δηλαδή γαμώ τον Έννιο τον ποιητή; ναι.
Phoenix4 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Η παρακμή σε αυτές τις σελίδες είναι χειρότερες και από όταν παίζει με Nidalee o Vaxil. http://lapseradio.com/ ΜΑΝΣ Ο ΜΑΝΣ Άμα έχεις βρει καμιά άλλη ιστοσελίδα παρόμοια με αυτή του crackhforums στείλε μου άμα μπορείς , καμιά φορά ξεμένω από premiums και είμαι και ταπί όπως πάντα. Το bloodline champions λέει τίποτα ; ΜΑΝΑ ΡΕ !
Phoenix4 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Oops! This link appears to be broken. sirrocco anevasate to patch ? Είσαι ένα ζώο που πάει στα δύο , παρακμιακέ SM. :3
mg13gr Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Η παρακμή σε αυτές τις σελίδες είναι χειρότερες και από όταν παίζει με Nidalee o Vaxil. ΜΑΝΣ Ο ΜΑΝΣ Άμα έχεις βρει καμιά άλλη ιστοσελίδα παρόμοια με αυτή του crackhforums στείλε μου άμα μπορείς , καμιά φορά ξεμένω από premiums και είμαι και ταπί όπως πάντα. ΜΑΝΑ ΡΕ ! OH NOES! Πμ με το acc που θες. :3
Phoenix4 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 OH NOES! Πμ με το acc που θες. :3 Άμα μπορείς στείλε το site με ID/Pass όπως είχες κάνει και με το πρώτο site , να τα έχω από 1ο χέρι. Να νιώθω ασφάλεια ζεστασιά και θαλπωρή ! Και να μην στα κάνω τσουρέκια ;p
Phoenix4 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wb φοινικα :3 Χέρε φίλτατε βέργκιλ περαστικός είμουν απλά με τρώει ο κώλος μου αυτές τις μέρες γιατί ακούω πολλά και είδα και τον μαγκάκι μέσα ΝΤΑΞΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ACCS FREE NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII όχι ντάξει δεν είπα αυτό (μόνο) αλλά μόνο που βλέπω το avatar/sig του μαγκάκιου με συνδιασμό την σημαία του κάνει μπαμ γαμώ το δία. :$
ExTrEmEDwarf Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Η παρακμή σε αυτές τις σελίδες είναι χειρότερες και από όταν παίζει με Nidalee o Vaxil. ΜΑΝΣ Ο ΜΑΝΣ Άμα έχεις βρει καμιά άλλη ιστοσελίδα παρόμοια με αυτή του crackhforums στείλε μου άμα μπορείς , καμιά φορά ξεμένω από premiums και είμαι και ταπί όπως πάντα. ΜΑΝΑ ΡΕ ! :O
Reptant_ Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ο mg γαμιεται btw,εδω μας ζηταει RS acc,παραμκη!
Recommended Posts