WeirdSituation Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Φεγγάρι μου χλωμό , Φεγγάρι μου χλωμό , Φεγγάρι την αγάπη μου για πες μου που θα βρω! εμένα μου αρέσει το άλλο κομμάτι του ρεφρέν. ;ρ
Smok3BoY Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Note* Greek people are not allowed to make an application. komplex o tupos axaxaxaxaxaxaxaxaxax
Sοfos Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 γεια σου σύγγαυρε. (με άλλη έννοια αλλά οκ) no sugavre :P sunolympiake pira volta crypton x 135 gamaeiiiiiiiiiiiiii
Apithanos Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 klegome?? niose dekarma xoris logo..ama dn ksereis min petagese..Ty! τι χωρίς λόγο; τόσο καιρο στο mxc εγώ ξέρω οτι undig = dekarma, απλά έχεις μείνει πίσω και νομίζεις πως μείνανε στα warn. το έχουν πει εκατομμύρια φορές ώστε να το καταλάβει ο ΚΑΘΕΝΑΣ. :)
WeirdSituation Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 no sugavre :P sunolympiake αυτό.. τι χωρίς λόγο; τόσο καιρο στο mxc εγώ ξέρω οτι undig = dekarma, απλά έχεις μείνει πίσω και νομίζεις πως μείνανε στα warn. το έχουν πει εκατομμύρια φορές ώστε να το καταλάβει ο ΚΑΘΕΝΑΣ. :) έχει φάει 3-4 μπαν και ακόμα να βάλει μυαλό..
SeventhSky Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Έχω μια αγάπη μια πληγή Που μένει χρόνια ανοιχτή Κι όταν αλλάζει λίγο ο καιρός Τότε πονάω σαν τρελός Και σε θυμάμαι, ψέματα να πω; Πανάθεμά με... σ' αγαπώ
Apithanos Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 έχει φάει 3-4 μπαν και ακόμα να βάλει μυαλό.. το κατάλαβα. ακόμα να βάλει μυαλό όντως, τραγικός.
WeirdSituation Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ασυγχώρητο μου παραστράτημα, λάθος μου μοιραίο και μεγάλο, τι πληρώνω πες μου ποιο αμάρτημα, πως απ΄ την ψυχή μου να σε βγάλω.
SeventhSky Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ασυγχώρητο μου παραστράτημα, λάθος μου μοιραίο και μεγάλο, τι πληρώνω πες μου ποιο αμάρτημα, πως απ΄ την ψυχή μου να σε βγάλω. Αυτό θα έβαζα τώρα. >>
Sοfos Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 αυτό..έχει φάει 3-4 μπαν και ακόμα να βάλει μυαλό.. rip k ston thodora
WeirdSituation Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Αυτό θα έβαζα τώρα. >> Κι έχει ένα φεγγάρι απόψε, που με κάνει κι αρρωσταίνω Έχει ένα φεγγάρι απόψε, που μελαγχολώ Έχει ένα φεγγάρι απόψε, σαν κι εμένα δακρυσμένο Πες μου πως θα έρθεις πάλι, σε παρακαλώ
SeventhSky Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Πάμε και λίγο Νότη ? Σώμα μου σώμα μου φτιαγμένο από πηλό Σώμα μου κάνεις ό,τι θέλεις το μυαλό
Smok3BoY Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 All the donations help for the server maintance/server hardware and are not spent anywhere else. Once again thank you for contributing some money to this community. hahahahahahahahahahhahaha pion koroideueis re malaka hahahahaha
Recommended Posts