JiZ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 OMG xaxaaxax den to paradexesai tora ? ase tin IP les kai den allazei kaneis ... pos iskeres gia to forum mou ... den eisai esy kiolas haha
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Σκεφτομαι ποσο μεγαλο ειναι και βαριεμαι να αρχισω Αλλα καποτε θα το κανω
Pinaepple Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 tespa agapes t leme t bradaki paw bolta woko is here :D BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 OMG xaxaaxax den to paradexesai tora ? ase tin IP les kai den allazei kaneis ... pos iskeres gia to forum mou ... den eisai esy kiolas haha Ξερω αυτο το avatar,το εχει ενα ζωο εδω,καπου το ειδα btw,αφου ειχες λινκ για το forum στο banned acc σου,χαζος εισαι;
JiZ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Δεν ξέρω ισως το αλλαξες το email σου αλλα αυτο ειναι το παλιο σου(οχι που θα μας βγαλει και ψευτες) Επισης εαν καποιος σε γνωριζει , η ξερει κατι λιγα για σενα οριστε. Αν ακομα δεν με πιστευεται ενταξει τι να σας πω , δεν με νοιαζει . Προς το παρον τα λέμε μετα.
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 λολ το e-mail μου ποτέ μπήκα εκεί ως fighterboss? OIME θυμάμαι ως guest είχα μπει για 5 mins
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Αφου ρε μπαγλαμα μπορεις να κανεις edit τα παντα τι λες τωρα
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 λολ το e-mail μου ποτέ μπήκα εκεί ως fighterboss? OIME θυμάμαι ως guest είχα μπει για 5 mins παίζει να σε έκανε register εκείνος,τώρα ,λολ
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 κι ο ρε μλκα λέει Μαρτιος εγώ στο 1ο φόρουμ που είχα μπει με name fighterboss ήταν εδώ τον Απρίλιο γενικώς το 1ο φόρουμ ήταν που είχα κάνει register είχα κάνει και σε ενός σέρβερ του φόρουμ
Recommended Posts