Escordia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Α ο mix έφτιαξε την υπογραφή με την Xiao γιαυτό έγραφε με τρόπο που προσπαθούσε να εκφραστεί σαν παρθένα ; 3ekina tekken. kaneis gia char ston l2tns?
L2Dialogos Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 paidia na sas deiksw kati akros aporito? oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii go on
ShinKaZaMa2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Idou to megalo ergo 8a to steilw se mousio ergo texnhs stin galia :P
L2Dialogos Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Idou to megalo ergo 8a to steilw se mousio ergo texnhs stin galia :P banned
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mhpws einai o pheonix? Τουλάχιστον άμα το έγραφες σωστά θα έλεγα εντάξει.. από την στιγμή που γράφεις λάθος το παρατσούκλι μου σημαίνει οτί με έχεις αντιλιφθεί λαθασμένα , δηλαδή έχεις καταχωρήσει στην μνήμη του εγκεφάλου σου ένα πρόσωπο με λάθος ταυτότητα δηλαδή δεν έχεις γνωρίσει τον πραγμάτικο Φοίνικα οπότε πρέπει να ξανασυστηθούμε Χαίρε , Ο Σικαζάμα Δεύτερε με λένε Φοίνικας ο Τέταρτος και χαίρομαι που τα λέμε
ShinKaZaMa2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 banned egw to postara gia na deite to ergo m eimai kalutexnis ;p
ShinKaZaMa2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Τουλάχιστον άμα το έγραφες σωστά θα έλεγα εντάξει.. από την στιγμή που γράφεις λάθος το παρατσούκλι μου σημαίνει οτί με έχεις αντιλιφθεί λαθασμένα , δηλαδή έχεις καταχωρήσει στην μνήμη του εγκεφάλου σου ένα πρόσωπο με λάθος ταυτότητα δηλαδή δεν έχεις γνωρίσει τον πραγμάτικο Φοίνικα οπότε πρέπει να ξανασυστηθούμε Χαίρε , Ο Σικαζάμα Δεύτερε με λένε Φοίνικας ο Τέταρτος και χαίρομαι που τα λέμε axaxxaax ela re kolah to plhktro m ;s 8a paw na to allaksw gt m exei spasi ta neura
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 3ekina tekken. Έπαιζα Tekken από το 1/2/3/4/5/tag tournament το 6 το έχω αλλά δεν έχω ένα καλώδιο για το PS3 ώστε να έχω γραφικά στην TV και να μπορώ να παίξω. Έχουν χαλάσει οι ρυθμίσεις του PS3 και ενώ έχω το HDMI καλώδιο πρέπει να βάλω της μάνας του να εμφανιστούν τα γραφικά και ύστερα να το ρυθμίσω πάλι. Δηλαδή έχασα το καλώδιο από την μανα του και γάμησετα
L2Dialogos Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 egw to postara gia na deite to ergo m eimai kalutexnis ;p egw satirizw/koroidevo to mxc o_O
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :o Για το εργοστασιακό ομιλούμεν.. μην ακούσετε για μάνες , ΤΣΟΥΠ με την μία να πείτε κάτι
ShinKaZaMa2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Για το εργοστασιακό ομιλούμεν.. μην ακούσετε για μάνες , ΤΣΟΥΠ με την μία να πείτε κάτι den eipa .. fatsoula ebala:P
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 den eipa .. fatsoula ebala:P Μία εικόνα χίλιες λέξεις , BUSTED MY SON
Recommended Posts