Jump to content

Recommended Posts

Posted

κακογραμμενος για σενα επειδη απλα το παιζεις καποιος και παντογνωστης εδω,ή κανω λαθος?Δεν νομιζω...δες τα προηγουμενα σχολια σε ολους αρεσε σχεδον επειδη εχουν μαθει να εκτιμανε καποια πραγματα αντιθετα με σενα

Τι σχέση έχει η εκτίμηση από μερικούς που ποστάρουν ίσα ίσα για να αυξήσουν τα post τους (e-penis) - για να μην αναφέρω πως το πρώτο ποστ στο topic είναι από το 2ο σου account - με το γεγονός πως υποστηρίζω πως ο κώδικάς σου είναι κακογραμμένος, και το βασίζω και κάπου;

Επίσης, αν έχεις ανασφάλειες, τότε ξεπέρασέ τες και σταμάτα να φτιάχνεις 14 account σε ένα forum με τα οποία επιβραβεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό και ύστερα ξεσπάς σε άλλους.

Για να μην πολλυλογώ, αν έχεις να πεις κάτι που να ισχύει τότε πες το. Αν το επόμενο post σου είναι για να αποκαλέσεις εμένα παντογνώστη/ξερόλα/κτλπ, ή για να επαναλάβεις πως το super duper code σου είναι τέλειο, τότε σκέψου 2 φορές πριν το ποστάρεις.

Posted

Τι σχέση έχει η εκτίμηση από μερικούς που ποστάρουν ίσα ίσα για να αυξήσουν τα post τους (e-penis) με το γεγονός πως υποστηρίζω πως ο κώδικάς σου είναι κακογραμμένος, και το βασίζω και κάπου;

Επίσης, αν έχεις ανασφάλειες, τότε ξεπέρασέ τες και σταμάτα να φτιάχνεις 14 account σε ένα forum με τα οποία επιβραβεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό και ύστερα ξεσπάς σε άλλους.

Για να μην πολλυλογώ, αν έχεις να πεις κάτι που να ισχύει τότε πες το. Αν το επόμενο post σου είναι για να αποκαλέσεις εμένα παντογνώστη/ξερόλα/κτλπ, ή για να επαναλάβεις πως το super duper code σου είναι τέλειο, τότε σκέψου 2 φορές πριν το ποστάρεις.

οκ λοιπον  πρΟ developer.μονο να λες ξερεις ...τον τελευτεο χρονο ομως καποια προσφορα απο σενα για το mxc σχετικα με l2jdevelop δεν εχω δει.Ταχα  τα moderators βοηθανε και αλλες βλακειες...τελος παντον οτι και να πω τωρα εγω θα βγω ο μα....ς.τουλαχιστον καντο Lock.
Posted

οκ λοιπον  πρΟ developer.μονο να λες ξερεις ...τον τελευτεο χρονο ομως καποια προσφορα απο σενα για το mxc σχετικα με l2jdevelop δεν εχω δει.Ταχα  τα moderators βοηθανε και αλλες βλακειες...τελος παντον οτι και να πω τωρα εγω θα βγω ο μα....ς.τουλαχιστον καντο Lock.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να μοιραστώ με άλλους 20 leechers κώδικές μου, μόνο και μόνο για να πω πως κάτι έκανα. Και ναι, οι moderators έχουν κι άλλες δουλειές που δεν τους επιτρέπουν να λιώνουν πάνω από το eclipse όλη μέρα. Να σου υπενθυμίσω επίσης την ύπαρξη ενός ακόμη πράγματος που λέγεται ζωή.

Και απ'τη στιγμή που δεν ξέρεις τι να πεις και επιθυμείς να κλειδώσω το topic, αυτό θα κάνω.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...