DIAMANTHS7 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Lipwn paidia ta fotasas ligw gia boithia giati mpereutika Ekana eclipse ta arxia apo edw *Chronicle 6 (Interlude) L2jFree http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=156075.0 Kai ta kanw olla (exei monw ena arxio build sto L2JFree_DataPack_IL ) Meta einai to mperdema ... ti kanw me ta arxia ... giati einai entoles diaforetika kai exw mperdepsi :D -Euxaristw k sorry gia tois poles erotisois pou kanw- Quote
0 Flash™ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 kai na perasi to jdk den mpori na kani compile l2jfree me eclipse LioNtaraki ama blepeis poio pano zitaei tin boi8ia gia l2j oxi gia l2jfree min kaneis post otan den exeis dei kala ti leei o allos... file mou perna java JDK kai 8a eisai ok . Quote
0 DIAMANTHS7 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 WhiteBeard™ OK euxaristw ... Quote
0 Flash™ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 WhiteBeard™ OK euxaristw ... Oti allo provlima exeis kanto post na sou to lusoume:) Quote
0 DIAMANTHS7 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Takana mantara me to java JDK ... An exei kapios Xronw h eukeria na me boithishs na lisw to problima H na mou to ftiaxh o idios Auto to arxia http://svn.l2jserver.com/branches/L2_GameServer_it/ -Euxaristw- Quote
0 Flash™ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 to java jkd den einai arxio einai java pou to kaneis download kai to pernas sto eclipse. des ayto to link look Quote
0 DIAMANTHS7 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Brika ena poli kalw video Exw problima me thn Java pernw auto to sfalma Quote
0 Flash™ Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Brika ena poli kalw video Exw problima me thn Java pernw auto to sfalma kanei unstall ta java ta panta kai perna tin pali Quote
0 DIAMANTHS7 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 kanei unstall ta java ta panta kai perna tin pali Den mporw na to kanw unstall pali mou bgazh to idio Error Quote
0 LioNtaraki Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 LioNtaraki ama blepeis poio pano zitaei tin boi8ia gia l2j oxi gia l2jfree min kaneis post otan den exeis dei kala ti leei o allos... file mou perna java JDK kai 8a eisai ok . Lipwn paidia ta fotasas ligw gia boithia giati mpereutika Ekana eclipse ta arxia apo edw *Chronicle 6 (Interlude) L2jFree Quote
0 Flash™ Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lipwn paidia ta fotasas ligw gia boithia giati mpereutika Ekana eclipse ta arxia apo edw *Chronicle 6 (Interlude) L2jFree eleos to l2jfree den ginete compile me eclipse mono me mave.. i l2j ginete mono me eclipse kai alles team pou exoun build Den mporw na to kanw unstall pali mou bgazh to idio Error kane restart to pc sou kai prospa8a na to kaneis unstall i delete file mou Quote
Question
DIAMANTHS7
Lipwn paidia ta fotasas ligw gia boithia giati mpereutika
Ekana eclipse ta arxia apo edw
*Chronicle 6 (Interlude) L2jFree
Kai ta kanw olla (exei monw ena arxio build sto L2JFree_DataPack_IL )
Meta einai to mperdema ... ti kanw me ta arxia ... giati einai entoles diaforetika kai exw mperdepsi :D
-Euxaristw k sorry gia tois poles erotisois pou kanw-
26 answers to this question
Recommended Posts