akaravas Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 prospatho na anoisko ena server gia online kai me vgazi prob.. sto server config sto game k login ola einai comple btw ta ports ola einai anoixta alla sto http://www.canyouseeme.org/ <<<=--- port checker lei pos einai kleista :S exo anoiksi kamia 10 fores ksana k ksana alla tpt.. t paizi??
0 Kafros_Gr Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 mipws exis on kapiw firewall kai sou kani block ta ports?
0 akaravas Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 oxi filos to firewall kai to SPI einai ola kleista.. eixa anoiksi k poli palia server k ksero t paizi ta kano ola sosta alla dn ksero tora t ginete... kai me to non ip pou kano molis patao na anoikso to site p exo sikosi apo t DiskW me pai sto Router panel :S
0 douga Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 mipws i IP dn einai i swsth ...Prepei na valeis th Dieuthunsh IP kai oxi th proepilegmenh pulh sto cmd ipconfig
0 akaravas Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 oxi kai to ip einai swsta.. exo ksana kani on server alla auti ti fora ti exi prob dn mporo na katalavo :SS lete na paizi tpt me t pc mou i me kana router?
0 douga Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 mallon to router isws exei problem mipws se blockernei to antivirus (an exeis)????
0 akaravas Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 nop dn exo antivirus.. ola einai gg firewall spi closed.. widnows firewall close.. all ports forwaded all config good.. to mono pou skeftomai einai oti o router mou vgazi prob :S gt exo ksana anoiksi server alla palia eixa modem k anoikse.. gmst..
Question
akaravas
prospatho na anoisko ena server gia online kai me vgazi prob..
sto server config sto game k login ola einai comple btw
ta ports ola einai anoixta alla sto http://www.canyouseeme.org/ <<<=--- port checker lei pos einai kleista :S
exo anoiksi kamia 10 fores ksana k ksana alla tpt.. t paizi??
6 answers to this question
Recommended Posts