douga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Γεια σας παιδια εκανα μια ομαδα στο facebook και οταν ανεβάζω καποια βιντεο ή γράφω κάτι φένετε μόνο στον τοίχο της σελίδας και δεν κάνει δημοσίευση στην αρχική σελίδα έτσι ωστε να το δουν όλα τα μέλη μου... το βλέπουν μόνο αν μπουν στο τοίχο της ομάδας...Μηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....Ευχαριστω
MasterDisaster Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό,αν και σε 3-4 ομάδες που είμαι τελευταία,ό,τι και να δημοσιεύσω φαίνεται και στην αρχική!Τους στέλνει ειδοποιήσεις ρε!
douga Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 εγω ομως βλεπω ομαδες και τωρα στην αρχικη μου σελιδα που κανουν τις δημοσιευσεις πως το κανουν αυτοι
Blane Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το αν το group είναι secret κτλ.Αυτό μπορείς να το ελέγξεις από τις ρυθμίσεις της ομάδας.
MasterDisaster Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 εγω ομως βλεπω ομαδες και τωρα στην αρχικη μου σελιδα που κανουν τις δημοσιευσεις πως το κανουν αυτοι Και με εσένα γίνεται απλά κάν' το δημοσίευση σαν χρήστης όχι σαν ομάδα!Κατάλαβες;
douga Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Και με εσένα γίνεται απλά κάν' το δημοσίευση σαν χρήστης όχι σαν ομάδα!Κατάλαβες; οχι τι εννοεις? εγω θελω να κανω μια δημοσιευση με την ομαδα μου και να φαίνεται στην αρχικη σελιδα των μελών της ομαδας
MasterDisaster Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 οχι τι εννοεις? εγω θελω να κανω μια δημοσιευση με την ομαδα μου και να φαίνεται στην αρχικη σελιδα των μελών της ομαδας Ρε φίλε,θα τους το δείχνει αυτό αν την κάνεις.Θες να σου δείξω παράδειγμα;
douga Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 δεν τη δειχνει ρε φιλε αν την εδειχνε δεν θα καθομουν να κανω post
MasterDisaster Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 δεν τη δειχνει ρε φιλε αν την εδειχνε δεν θα καθομουν να κανω post Αυτό συμβαίνει σε όλους;Μπορεί μερικοί να το έχουν απενεργοποιήσει. . . Επίσης πες μου πως ακριβώς δημοσιεύεις!
douga Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 παω στην ομαδα στο status και κανω επικοληση
MasterDisaster Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 παω στην ομαδα στο status και κανω επικοληση Eμένα μου δουλεύει μια χαρά.Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κοιτάξεις στις ρυθμίσεις.
Recommended Posts