Phoenix4 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Είσαι ένας απλός χρήστης του Διαδικτύου ; Ένας απλός και ανυπεράσπιστος χρήστης που έχει pc γιατί πήγε στο multirama του δώσαν ένα που παίζει παιχνίδια και τώρα παίζεις με το Internet Explorer ; Σε βρίζουν για το poc grfeic ?!?!? Νιώθεις Ρατσισμό γιατί φωνάζουν πως λένε την χώρα από την οποία κατάγεσαι ; Δεν σε αφήνουν σε ησυχία οι συν-φορουμήτες σου ; Είπαν οτί θα έρθουν σπίτι σου να σε σπάσουν στο ξύλο και φοβάσε ; Σε κοροϊδεύουν για τα σκορ που βγάζεις σε διάφορα βιντεοπαιχνίδια ; ΉΡΘΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ! ΣΕΙΦ ΛΑΙΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡ ! Νιώσε την ασφάλεια και την προστασία ! 24/24 Όνλινε ! Προστασία από οποιοδήποτε είδος προσβολής και άμεση τιμωρία ! Κάνε τους άνω κάτω ! safeline.gr !
Remington Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Κάντε με και αν φύγετε ζωντανοί παλιοτόμαρα σας γάμησα, θα σας μολυβιάσω!
Reptant_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Να προσθεσουμε οτι ειναι και ανωνυμες αν το θελουμε
Coyote™ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Middle Finger.. wtf.. V for Vendetta! How to fυck a cellphone: Part 1 Κάτι μου θυμίζει.. PRON!
Phoenix4 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Επίσης άμα θες δεν εκδίδεις τα προσωπικά σου δεδομένα , μπορείς να κάνεις και ανώνυμη καταγγελία !
Remington Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Επίσης άμα θες δεν εκδίδεις τα προσωπικά σου δεδομένα , μπορείς να κάνεις και ανώνυμη καταγγελία ! Για να το έκανες ποστ θες να με κάνεις καταγγελία, σε μια βδομάδα από τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα πεθάνεις!
Reptant_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Επίσης άμα θες δεν εκδίδεις τα προσωπικά σου δεδομένα , μπορείς να κάνεις και ανώνυμη καταγγελία ! To ειπε παραπανω ηδη κατηγγειλα τον DS που με κοροιδευε επειδη εκανα 11 death pantheon(αδικα φυσικα)
xTsili Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 το να παω να γραψω safe line και να γραφω safe lane ειναι σημαδι εθισμου?
Phoenix4 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Για να το έκανες ποστ θες να με κάνεις καταγγελία, σε μια βδομάδα από τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα πεθάνεις! Θέλω να σε ενημερώσω πως σε κατάγγειλα , σύντομα θα λάβεις ένα μήνυμα όσο αφορά το πρόστιμο που θα "φας"... To ειπε παραπανω ηδη κατηγγειλα τον DS που με κοροιδευε επειδη εκανα 11 death pantheon(αδικα φυσικα) Καλά έκανες , σύντομα θα "φάει" την τιμωρία του !
Phoenix4 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 το να παω να γραψω safe line και να γραφω safe lane ειναι σημαδι εθισμου? ααα σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Reptant_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Τωρα βγαζω Screenshot τα τοπικ του Nosfekain Ελπιζω να βαλουν τους γονεις του φυλακη,ωστε να μην εχει λεφτα και να τον κοροιδευουμε
xTsili Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ααα σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. ειναι ανησυχητικο?:/
Phoenix4 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Τωρα βγαζω Screenshot τα τοπικ του Nosfekain Ελπιζω να βαλουν τους γονεις του φυλακη,ωστε να μην εχει λεφτα και να τον κοροιδευουμε Καλά κάνεις και καλό θα ήταν να το κάνουμε όλοι ! Πρέπει να τελειώσει αυτή κακή συμπεριφόρα στο Διαδίκτυο.
Reptant_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Σκεφτομαι να κανω τον Βασιλη(anima)Nikoloudo Phoenix MD MixMasteR καθως και εμενα,καθως βριζουμε μανες(χριστου και οχι) και προσβλητικη συμπεριφορα προς ατομα με νοητικη καθυστερηση(ενταξει ειναι πολλα δεν μπορω να τα αναφερω ολα)
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now