rZor Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 nice video =D how many ppl play this server rofl?
soto4ever Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 gia arxi prosexe pos milas k epidi exei ena kalo pc pou sou e3asfalizi ena game me polla atoma xoris lag den paei na pei oti einai o kaliteros server twra allo an sou aresi na pezis se multyskill server provlimasou alla na 3eris apo ekei k pera xanete i ousia tou l2 k gia to oso na ri3is donator ama eisai kalos k 3eris na pezis l2 rixnis min skas twra ama eisai gtp den sou fteei kaneis trava se server me multyskill mpas k mporesis na ri3is kanenan(genika oxi mono donator) k gia oso afora ton elite pou eipes mia xara gamatos server einai me poli kosmo k xoris idietero lag k gia na 3eris exei arketous donators am exeis pe3i k auti i donators exoun pesi para ma para poles fores k oxi mono ston elite alla k se alous server to pan einai na 3eris na pezis l2 apo ekei k pera ti exeis kanei donat ti sou exei dosi o gm trela pragmata ama eisai NOOBAS 8a xaneis mia zoh (se multiskill server na 3eris den eiparxi balance class) edo prepi na simfoniso ;)
Waster Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 O server dn leei k polla gia emena k oute einai o best.Perimenw k piteuw pws o L2Paradise einai enas apo tous kaliterous servers.O admin kanei idi proetimasia apo ton augousto k exei kairo mprosta.Egw kserw pantos oti o kathenas tha pei gia ton server paizei oti einai o kaliteros
kyril4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Egw pistevw dn uparxei kalutero server ston kosmo opws eipe pollh swsta kata tn gnwmh m panta o Marios..
kadius Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Really poli kalos server.Alla oxi kai o kaliteros 8)
marios1989 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 gia chekare http://youtube.com/results?search_query=dvp kai pes mou meta gia kaleterous server kai kaliterous paixtes ..... kala..pes mas twra oti o dvp einai o kaluteros player sto l2...O_o eleos ti akouw...f1-f10 einai gematos sta pots...kai o nostromos ta koumpwnei ola mazi..mono mystery potion den exei sthn mpara tou S:
Recommended Posts