Phoenix4 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Εγώ ένα ξέρω μαλάκες , θέλω να δω τις φυλλάδες αύριο τι θα λένε ! <3 Δράμα !
Reptant_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Εγώ ένα ξέρω μαλάκες , θέλω να δω τις φυλλάδες αύριο τι θα λένε ! <3 Δράμα ! Στοιχημα οτι θα λενε τον ΣΙΣΕ μπαλαρινα,επειδη ο αβρααμ τον ακουμπησε λιγο και επεσε
Xplicit7 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Με ολους εχω παιξει,lolz Α και με τον κουμπάρο του Πατέρα θεωρείται ντέρμπι με τη Δαλούκια νίκη ;
HiddenBoy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Telika kanenas olimpiakos dn exi mialo!! ma kai na 8es na pesis me tosi fora kai dinami kato DN GINETE FANIKE PEDAKI m oti ton tsakise o abraam papadopoulos!
RєVєnGeR^ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Μια χαρά πέναλτυ ήταν , Συγχαρητήρια σε ΠΑΟ και ΒΑΛΜΠΕΡΔΕ :)
Xplicit7 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Καλά δεν ασχολούμαι άλλο άκρη δε βγάζω απλά επαναλαμβάνω αν αυτό είχε δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό θα είχε γίνει ο κακός χαμός.Άντε συγχαρητήρια πελάτες , μετά από 4 χρόνια νικήσατε και βάλατε και γκολ !
MiraDBZ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Τάσος Κάκος μόνο αυτό έχω να πω. Έλα ρε μαλάκα Νίκο σοβαρέψου. Τί έκανε ο Κάκος; Ο Κάκος φταίει για την χαλαρότητα που έδειξε η ομάδα μας; Απαράδεκτη εμφάνιση. Σήμερα ο βάζελος ήταν για 3,4 αλλά οι παλικαράδες μας τους υποτίμησαν.
HiddenBoy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Καλά δεν ασχολούμαι άλλο άκρη δε βγάζω απλά επαναλαμβάνω αν αυτό είχε δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό θα είχε γίνει ο κακός χαμός.Άντε συγχαρητήρια πελάτες , μετά από 4 χρόνια νικήσατε και βάλατε και γκολ ! Egw pali 8a simfoniso me ti dilosi tou marinaki "Δεν αρκεί να παίζεις καλά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Αυτό που μετράει είναι να αγωνίζεσαι, να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έκανε δύο φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκε." Autos einai dikeos
Xplicit7 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Έλα ρε μαλάκα Νίκο σοβαρέψου. Τί έκανε ο Κάκος; Ο Κάκος φταίει για την χαλαρότητα που έδειξε η ομάδα μας; Απαράδεκτη εμφάνιση. Σήμερα ο βάζελος ήταν για 3,4 αλλά οι παλικαράδες μας τους υποτίμησαν. Ρε μαλάκα δεν είπα αυτό φταίνε και οι μαλάκες που στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαν καθόλου. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΛΑ !
MiraDBZ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ρε μαλάκα δεν είπα αυτό φταίνε και οι μαλάκες που στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαν καθόλου. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΛΑ ! Άσε μας ρε μαλάκα..
Reptant_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 1:10 ρε νικο εισαι σοβαρος; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΛΑ ! ...
xaris100 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 θα ηθελα να δω αμα εμπενε το γκολ χωρις πεναλτυ ... αλλα κανονικα ... να δω τι θα βρισκατε να πειτε... Προτο ημιχρονο ζεστενομασταν...οκ δεν παιζαμε.Και οκ νικισαμε μετα απο 4 χρονια ... αλλα εχουμε κανει πολυ καλυτερα πραματα στιν ιστορια μας (Ajax - PAO telikos champions league)
Salot Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ma htan gia kokinh karta? h epidi htan telefteos amydikos thn edwse?
Recommended Posts